Kõik jutud ei keerle meeste ümber.Foto: PantherMedia / Scanpix
Suhted
20. veebruar 2017, 20:29

Mure: mida naised omavahel olles minust räägivad? (2)

Ega ometi mitte suurusest ja oskustest?

Murelik lugeja Terry kirjutas ajakirjale Men’s Health oma murest. Talle vastas ajakirja naiskirjutaja ja suhteekspert Ali Eaves.

"Sain teada, et mu tüdruk räägib oma sõbrannadega seksist. Kas see on tavaline? Ma hakkan paranoiliseks muutuma," küsib Terry.

Esiteks: jah, loomulikult on see tavaline. Me naised ei istu vaikides, kudumisvardad käes, vaid räägime kõigist elu aspektidest, poliitikast seksini. Oleme ju seksis samuti osalised.

Ekspert soovitas Terryl võtta rahulikult, see võib tegelikult isegi hea märk olla. Kui naised seksilugusid jagavad, siis üldiselt räägitakse sellest, mis on erakordne, uudne, eriti uskumatult hea. Jah, vahel räägitakse naljakatest juhtumistest ka. Tead küll, nagu luhtaläinud anaalseks, ootamatu heli või muu totter vahejuhtum.

Aga võid päris rahulik olla, keegi ei viitsi kirjeldada ega kuulata detaile sellest, mitu minutit sa vastu pead, kuidas sa liigud või milline on sinu näoilme, kui lõpetad. Ei võeta käekotist välja mõõdulinti ega tehta märkmeid, et enda meest teistega võrrelda.

Ja kui sinu ja su tüdruksõbra seksielu on tõeliselt kohutav – igav või veel hullem, seda õieti polegi – siis ei ütle ta sellest oma sõpradele suurt midagi. Vaat selline vaikus on hoopis hullem asi, mille pärast paranoiline olla.