«Tunnen ausalt, et teater on juba osa minust, ja olen kindel, et see tunne ja teadmine liigub vaid tõusvas joones.» Amanda sõnul hoiab ema talle pöialt. «Talle lähevad minu tegemised korda ja see on hea tunne.»Foto: Kalev Lilleorg
Mitmesugust
20. veebruar 2017, 21:55

Tänane sünnipäevalaps Amanda Künnapas: "Tõmme lavale on juba emapiimaga kaasa antud."

Täna tähistab enda sünnipäeva näitleja ja koreograafiatudeng Amanda Hermiine Künnapas (21) ja sedapuhku on igati paslik meenutada, kuidas teatripisik noore naise kinni napsas!

Amanda tudeerib Tallinna Ülikoolis esimest aastat tantsimist. Tõmme lavale on talle juba emapiimaga kaasa antud. Tänu näitlejast emale Piret Kaldale ja näitlejaharidusega isale Priit Künnapasele pole teater, film, tants ning seriaalid neiu jaoks midagi uut ega ületamatut. Ta ei mäletagi hetke, mil oleks langetanud teadliku otsuse, et tahab hoopis näitlejaks saada. «Mulle on alati meeldinud see, millega minu ema tegeleb, seepärast tuli kõik ilmselt väga loomulikult.

Polnudki küsimust, mida tegema hakkan – loomulikult sama mis ema. 20 aasta jooksul pole mu tahe kadunud, vaid pigem suuremaks kasvanud,» tunnistab ta. «Tunnen ausalt, et teater on juba osa minust, ja olen kindel, et see tunne ja teadmine liigub vaid tõusvas joones.» Amanda sõnul hoiab ema talle pöialt. «Talle lähevad minu tegemised korda ja see on hea tunne.»

Menuseriaali «Padjaklubi» värskeim staar tunnistab, et tema ema Piret Kalda on kangelane rohkem kui ühel põhjusel, alates näitlemisest kuni naiseliku jõuni, millega ta liitis pere pärast armastatud isa ja abikaasa surma.

Loe täispikka lugu edasi siit:

Artikli täismahus lugemiseks:
Telli digiajakiri €/kuu
Oled juba lugeja? Logi sisse
Foto: Kalev Lilleorg