Foto: PantherMedia / Scanpix
Suhted
17. veebruar 2017, 19:38

10 ideed ideaalseks kohtinguks (1)

Kõik naised pole ühesugused, miks peaksid kohtingud seda olema?

Hea esimene kohting on selline, kus on ruumi sisukale vestlusele ja üksteise tundmaõppimisele, kuid samas pakub midagi kõrvalist, et kaks natuke närvis ja ujedat inimest niisama lakkamatult ei jutustaks. On täiesti loomulik, et kohtingul tekivad vaiksed hetked, kus ei oska ähmi täis olles otsekohe midagi öelda või küsida. Sellepärast on parim deit selline, kus atmosfäär ja vestlus on heas tasakaalus ja vajadusel saab vestlust luua asukoha ja toimuva ümber. Askmen.com pani kokku kümme soovitust, mis on alternatiivideks vanadele äraproovitud deitidele.

Kõik naised on erinevad ja kõik soovitused ei tööta universaalselt iga daami puhul. Kõige võti on ikkagi kaaslase vastu huvi tundmine ja siis sobiva koha leidmine.

Minge mõnda eksootilisse restorani

Uutmoodi toit on huvitav, samuti jätad kaaslasele hea mulje, et oled valmis uute asjadega katsetama. Samuti võite avastada tõelise gastronoomiapärli, kuhu ikka ja jälle tagasi tulla.

Natuke nalja

Minge vaatama mõnd püstijalakomöödia etendust, vaimukat filmi või teatrietendust. Saate elamuse ja naer teadagi ühendab inimesi.

Mängige turiste

Kui ilm on ilus ja neiule meeldivad jalutuskäigud, siis minge käige kohtades, kuhu te muidu ei satu. Uuri asukoha kohta enne midagi välja, siis saad talle oma teadmistega muljet avaldada.

Minge pubisse

Jah, see peaks olema mõni viisakam koht ja veendu, et kaaslasele see sobib. Mitteformaalne atmosfäär aitab ka kohtingu osaliste närve rahustada.

Spordiüritus

Kui oled leidnud sellise noore daami, kes on suur spordifänn, siis kasuta võimalust ja vii ta mõnda mängu vaatama või korraldage ise sportlik deit.

Brunch

Hommikusöögi ja lõunasöögi vaheline aeg võib tunduda kohtinguks ebatavaline, aga mõtle – pärast seda on teil veel terve päev ees.

Teater või kontsert

Mõned neiud armastavad kohtingutel klassikat. Ei tee paha ka ennast harida ja vahelduseks uhkemad rõivad selga ajada.

Loomaaed

Saate rahulikult omas tempos jalutada, juttu ajada ja loomi jälgida. Kui ilmad on soojemad, võid teda piknikukorviga üllatada.

Lihtsalt jalutamine

Uuri välja, kas sinu kohtingukaaslane armastab väljas olla ning kas ta eelistab pigem mererannas kulgemist või hoopis matkamist. Jalutada saab pea igal pool.

Minge bowlingusse

See on populaarne ajaviide sõprade ja kolleegide seas. Äkki meeldib see ka talle? Kui jah, siis miks mitte. Asja juurde kuulub ka väike võistlusmoment, ära siis karda kaotada.