Alati elegantne ja pilkupüüdev, on Merit loomult mänguline. Just see stilistiameti tema jaoks sobivaks teebki. «Mood on miski, mis muutub meeletu kiirusega, sellest ei jõua kunagi tüdineda,» ütleb ta tabavalt. Stilisti leib pole praegu, kui moega tegelemine on moeasi, just kõige magusam, kuid naine ei kurda.Foto: Kalev Lilleorg
Mitmesugust
15. veebruar 2017, 10:46

ERILISED ELUD: Merit Boeijkens kannab moegeeni

Elu nagu lillepidu, võiks õhata sti list Merit Boeijkensi lugu kuuldes. See ei tähenda siiski midagi kerglast – üks lillepidu lihtsalt muuti s selle laitmatu maitsega naise elu ning lilled, ilu ja mood saadavad teda hommikust õhtuni ka praegu.

Alati elegantne ja pilkupüüdev, on Merit loomult mänguline. Just see stilistiameti tema jaoks sobivaks teebki. «Mood on miski, mis muutub meeletu kiirusega, sellest ei jõua kunagi tüdineda,» ütleb ta tabavalt. Stilisti leib pole praegu, kui moega tegelemine on moeasi, just kõige magusam, kuid naine ei kurda.

Ta usaldab neid, kes tema juurde tulevad, ja küllap usaldavad kliendid tedagi. Samal alal tegutsejaid ei nimeta Merit aga konkurentideks, vaid kolleegideks – talle lihtsalt ei meeldi negatiivselt mõelda. «Proovin olla avatud ja vastutan enda tegude eest. Teen oma asja nii hästi kui saan. Negatiivsel ei tohi lubada hinge pugeda. Olen tundlik, aga proovin inimeste juures leida alati nende parema poole ega lase end halvast võnkest mõjutada. Kui teen oma rõivavalikuga kellegi õnnelikus, olen ka ise kohe parem inimene.»

Artikli täismahus lugemiseks:
Telli digiajakiri €/kuu
Oled juba lugeja? Logi sisse