"Armsad sõbrad, hoidke üksteist," on Ivo Linna sõbrapäeva soov lühike, ent tabav. Nimelt läks nende armas kass Tripsu "tähtede taha" puhkama möödunud aasta jaanuaris.Foto: Daisy Lappard
Mitmesugust
14. veebruar 2017, 18:45

Ivo Linna jagas märgilise sõbrapäeva sõnumiga fotot kassikesest, kes nüüd "tähtede taga" puhkab

Möödunud nädalavahetusel tehti Ivo Linnale Eesti Laulu esimeses poolfinaalis Instagrami konto, mida vanameister nüüd usinasti ka kasutab. Täna jagas ta aga sõbrapäeva puhul märgilise sõnumiga fotot.

"Armsad sõbrad, hoidke üksteist," on Ivo Linna sõbrapäeva soov lühike, ent tabav. Nimelt läks nende armas kass Tripsu "tähtede taha" puhkama möödunud aasta jaanuaris.

Kevadel rääkis Ivo Linna ajalehele Saarte Hääl traagilisest põhjusest, miks Tripsu tervis kehvaks läks. “Kui oma haige kassiga arsti juures käisime, selgus seal, et keegi oli teda jalga tulistanud ja sealt hakkas arenema vähk,” rääkis Linna ajalehele.

Linna sõnul, kel on elu jooksul olnud nii koeri kui ka kasse, pole tal nii head kontakti olnud ühegi loomaga. “Sellist looma, nagu oli meie kass, saab olla vaid kord elus,” ütles ta.

“Ta tuli meie Muhu koju väikese kassipojukesena ise. Lihtsalt tuli ja võttis meid omaks. Kui koju jõudsime, siis ootas ta meid alati ees, püherdas värava juures suurest rõõmust. Ta otsis pidevalt meie seltsi – oli peaaegu selline tunne, et kohe-kohe hakkab ta inimkeeli kõnelema ning saab kõigest aru, mis me temaga räägime.”

Hoidkem üksteist!

Armsad sōbrad, hoidke teineteist! Ilusat sōbrapäeva! (foto: Delfi)

A post shared by Ivo Linna (@ivolinna) on