Sa ei näita entusiasmi. Isegi kui sa pead tegema natukene lisatööd, oleks igati positiivne, kui oleksid nõus aeg-ajalt vastu tulema ja mõne lisaprojektiga aitama.Foto: Pixabay
Mitmesugust
11. veebruar 2017, 13:01

Need 5 tüütut tegevust ajavad sinu ülemuse karvad turri!

Veebiajakiri Purewow pani kokku 5 alateadlikku tegevust, mis võivad sinu ülemuse jaoks liiga tüütud või närvesöövad olla. Vaata üle, kas tunned end ära!

1. Selgusetu sisuga kirjad. Eriti tähelepanelik võiks olla pealkirja sõnastamisega. Hoia see täpne, lööv ja ära kirjuta liiga pikalt. Ülemus peab läbi töötama sadu erineva sisuga kirju ja lisasegaduse vältimiseks on oluline konkreetseks jääda.

2. Sinu kirjad ei vali kellaaega. Hoolimata sellest, et sulle meeldib õhtuti kaua üleval olla, on oluline arvestada, et kõik inimesed on erinevad. Kui midagi hirmsasti ei põle, siis oota enda kirja/küsimusega hommikuni.

3. Meeldetuletus meeldetuletuse järel. Ära ole see inimene, kellele peab kogu aeg meelde tuletama, et see või teine töö tuleb tähtajaks ära teha. Hoia enda tööülesannetest kinni ja anna endast parim, et olla enda töös korrektne.

4. Tuhat vestlusakent Facebookis. Töövälisel ajal võid rääkida täpselt nii paljude inimestega kui hing ihkab, ent hoia madalat profiili ja ära lehvita oma Facebookiga igal pool. See võib jätta mulje, et tööasjadeks ei jäägi sul aega.

Foto: Pixabay