3. Soovin tegeleda rohkem oma hobidega. Suuresti tänu töökoormusele ja -stressile olen oma hobidega tegelenud hooti ja mitte nii suures mahus kui tahaks. Sean fookuse igapäev pisut rohkem nendega tegeleda. Foto: superfit.ee
Mitmesugust
9. veebruar 2017, 21:35

TOTAALNE MUUTUMINE ehk 10 elumuutvat soovi!

Blogija Reilika andis omale mõni aasta tagasi lubaduse, et 40 aastasena on ta elu parimas vormis, nii füüsiliselt kui vaimselt. Uue aasta alguses tabas teda aga ehmatus, et see ümmargune nuber on varsti ukse ees. Tuli midagi ette võtta!

"Mõeldes, mida tahaksin enda juures muuta, on mul pikemalt mõlkunud meeles ja/või vaikselt nii umbes 10 teemaga tegelenud," kirjutab reilika enda blogis superfit.ee. "Enamus neist on omavahel seotud ja toetavad üksteist. Panin endale meeldetuletuseks oma 10 soovi lühidalt kirja."

1. Soovin leida oma stiili uuesti. Suuresti tänu kaalule ei ole ma ka välimuselt enam see, kes olin varem. Igal juhul ei ole ma ise rahul. Absoluutselt. Tahan hakata teadlikult sellega tegelema. Ma tean, kes ma olen sees ja isiksusena. Tahan, et see paistaks nüüd ka välja sellisena. See tähendab, et pean uuesti hakkama tegema kindlatest põhimõtetest lähtuvaid valikuid. Ka puudutab see näiteks endale riiete ostmist. Ei ole vaja tormata iga allahinnatus hilbu järgi, pigem olgu vähem ja kvaliteetsed aga need, mis mille kaudu saan ennast väljendada. Omamoodi. Minumoodi.

2. Soovin tööalaselt uusi tuuli. See soov tegelikult juba täitus veebruari alguses ja alustasin uues ametis. Olen aastaid (peaaegu kümneid) töötanud sisuliselt samas ettevõttes ja sama ametikoha peal. Jõudnud läbi põleda, olla depressioonis, lõpmatusena näivas stressis. Otsustasin eelmise aasta lõpuks ja selle alguses ennast selles osas tõsiselt kätte võtta ja midagi muuta. Tehtud! Punkt kirjas.

3. Soovin tegeleda rohkem oma hobidega. Suuresti tänu töökoormusele ja -stressile olen oma hobidega tegelenud hooti ja mitte nii suures mahus kui tahaks. Sean fookuse igapäev pisut rohkem nendega tegeleda.

Loe Reilika inspireerivaid mõtteid edasi siit - superfit.ee/minu-10-elumuutvat-soovi-minu-totaalne-muutmine

Foto: superfit.ee