Mitmesugust

KERRO SOOVITUS KAUGELT JA KAUNILT SAARELT: "Õppige end armastama, sellisena nagu olete. Kui teile midagi ei meeldi, muutke." (60)

LISA KOMMENTAAR

:D10. veebruar 2017, 10:10
Ei peta ju raha välja, rumad ise jooksevad tal järel loopides raha ta jalge ette. Peaks täielik sooda olema seda maas vedelevat raha mitte märkamast
jah10. veebruar 2017, 00:35
See inimeste raev on ju nii eluline.Vahest tundub,et siin kommentariumis on nii palju kadedaid soolapuhujaid.Kuid siin on vaga suur roll inimloomusel,mille üheks omaduseks on ehitada om mõistusele vanglat ja kui keegi püüab inimese ehitatud vanglat kõigutada,siis võib arvata,kui valus see olla võib.Inimene on vaeva näinud ja omale maailma ehitanud ja nüüd tuleb keegi ja sülitab selle peale!Selgeltnägijate tuleproovis on kõigil soovijatel võimalik osaleda ja nõidade võimed ise kontrollida.Minge ja kontrollige.Mina olen ühte nõida kontrollinud nii nagu Stalin kontrollis Wolf Messingut ja veendusin,et sellised võimed on olemas!
Aga9. veebruar 2017, 21:38
Tegelikult tahtis ta öelda, et õppige samamoodi rumalatelt raha välja petma, siis saate teiegi kaugel saarel peesitada ja iluoppe teha.
Mis iluoppidest käib jutt?10. veebruar 2017, 05:26
Kujutate endale ette ja siis kirjutate siia mingit jama.
"Rumalad" viivad raha siiski vabatahtlikult, kui mitte Kerrole, siis mõnele muule.
Foorumid on täis selliseid: "Soovitage selgeltnägilst" küsimusi.
See on nende eralõbu.
Priit9. veebruar 2017, 11:23
Ja nii räägib inimene kellel on üsna ilus välimus. Äkki Kerro maksks siis mulle iluopid kinni ? Kõik ja kõigil pole paraku siin elus nii lihtne ja mõtlemisega oma füüsilist välimust muuta ei saa ! Ärge hõljuge pilvedes, tulge maapeale ükskord juba !
9. veebruar 2017, 17:50
Nendes on säilinud liiga palju renessaaanssi. Riidekihtide all on korsetiga kokku tõmmatud piht, näovärv segatakse munaga ning sellega tuleb värvida nägu, rääkides tohib paista vaid 4-5 hammast ning peakatte kandmine on kohustuslik. väike suuke on meelalt lahti...
Meie õllekõhuga meesnõiad aga taovad hommikust õhtuni kollases meedias kommentaare ning vesistavad kadedusega oma suud...
N9. veebruar 2017, 05:27
Merily aitäh ilusate soovituste eest ! Aga teie kes siin mõnitate osaliselt siis soovitan siiralt mõela reaaalselt asjadele ja universumile. Kōigil on elus hetki kui lähevad silmad märjaks ja ilusad sõnad on alati siirad ja head ja teie kõik vajate kunagi neid agapahatahtlikus hukatab ja õelus kurnab! Mõelgem ja ärme oleme nii kurjad neile ke soovib meile kõike head ja paremat,!!!! Ka mina soovin teile tervist ja õnne ja olgem röömsamad ja röömsad
hah8. veebruar 2017, 21:09
ei hakka aega raiskama, asun end muutma.
ÕIGE8. veebruar 2017, 17:17
USU IKKA meie E-ooravaid ansipi jüngrit taavit randalu rosinaid KES 17 a on meid lollitanud aga
mitte häid soove südamest t-a-s-u-t-a JAGAVAT MERLYNI???
Jah10. veebruar 2017, 00:23
Õige tola suudab ikka poliitikast rääkida, vahet pole mis teema.
kerroklubi8. veebruar 2017, 16:58
saage aru lambakari...kerro teeb äri ! :-)
8. veebruar 2017, 19:43
16,588. veebruar 2017, 20:07
Sa tunned kedagi, kes äri ei tee? Palga eest töö tegemine on ka äri.
Aga10. veebruar 2017, 00:24
Las teeb siis, mind küll ei häiri.
ilus tüdruk8. veebruar 2017, 16:48
järgin täpselt sinu kui elutarga ja elunäinud inimese õpetusi! Eritimeeldivad mulle šarlatanid. Nad nii osavad ära kasutama lolle! Tänan, eriti meie meediat, miskaudu saavad tarkusi elust need õnnetud, kes muidu hakkama ei saa.
MulgiMaali8. veebruar 2017, 16:12
Aitäh, Merylin ilusate soovide eest. Kellele ei meeldi, ära loe, ära vaata ja ole uhkelt vait. Igaüks polegi võimeline vaimsetest asjadest aru saama ja parem on kui sellised "tarkpead" jätaksid oma rumalad arvamused enda teada. See mis sulle on arusaamatu, hoidu seda kritiseerimast. Nii näed targem välja. Merylin soovib meile päikest, vastame talle samaga. Kõike kaunist, kena laps!
8. veebruar 2017, 19:12
Oled ka ilmselt kiiksuga ullike.
nõus miisuga 8. veebruar 2017, 15:44
olen samal arvamusel ,miks sellised õelad ja rumalad inimesed üldse kommenteerivad ja halvustavad kogu aeg kõiki teisi,
8. veebruar 2017, 19:12
ju siis oled oma madala laubaga selle ära teeninud.
tsuhnaad,9. veebruar 2017, 14:15
need pole ju eestlased,sõrmega tehtud ju.
8. veebruar 2017, 15:28
Aitäh Marilyn heade soovide eest!
8. veebruar 2017, 14:32
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
8. veebruar 2017, 15:35
Olge positiivsem ja rõõmsam! Kui teile soovitakse head, siis võtke see hea vastu, mitte ärge põrgatage pallina minema. Vihal on omadus meie mõtetes kasvada kuniks ollakse üleni viha võimuses, viha sööb hinge.
soolata puhuja8. veebruar 2017, 14:03
Lihtsalt õudne, miks inimese usuvad neid pooletoobiseid. Kui aga hakata loogiliselt mõtlema, siis on need kerrod ja teised "selgeltnägijad" alatud ja kavalad aferistid, kes teavad, et neid ullikesi on meil palju ja nende pealt on väga lihtne päris hästi teenida. Igal juhul on see häbematus ja pidada neid mingisugusteks arvamusliidriteks ning iga päev lehes nende tobedusi kajastada on ÕL-poolt samuti häbematus.
a,8. veebruar 2017, 14:27
mis see sind muidu torgib, mida keegi usub või mitte? Sina ei pea ju teiste lõbusid kinni maksma. Las ikka igaüks ise otsusta, mis oma rahaga teeb.
8. veebruar 2017, 19:14
arvata võis, et sa nii vastad, ka üks nendest totudest, kellel napib ajumahtu.
19:14, 8. veebruar 2017, 19:43
Sina oma suure ajumahuga istud Õhtulehes ja loed Kerro kohta ja totude kirjutisi, irw
:)8. veebruar 2017, 19:52
arvata võiski, et kõikidele teisitimõtlejatele võimaldab sinu ajumaht vaid totu öelda. Päris hea:)
Aga muidu, kui sa teiste inimeste rahakasutuse pärast muretsed, võiksid alkopoe või kasiino uksele minna selgitustööd tegema, et rahakulutamine on kole, pole mõtet kapitaliste ja liigkasuvõtjaid nuumata. Ses mõttes teeksid ühiskonnale lausa heateo, kuna alkohol toob endaga kaasa palju kuritegusid ja mänguvõlad viivad lausa oma pere tapmiseni näiteks. No sa vähemasti üritaks. Või oleks siis vähemasti sektiga tegu või midagi...
Aga praegu, ajad tühja tuult väljal, lihtsalt õelusest. Paljud inimesed saavad tõesti abi, sest vaata usk ravib ja lootus ei luba loobuda,,,elust näiteks.
Aga minu ajuga on nagu on, hakkama saan, rahuajal nälga ei jää ega viitsi ka tühja viriseda, ei sega mind ka kenad silmapaistvad kuulsused, aga nõidade abi pole vajanud.
Seega jah, sinu "mure" jääb mulle kuidagi võõraks ja kaugeks ja täiesti arusaamatuks.
9. veebruar 2017, 13:31
minul ei ole muret sinu ajude pärast, lihtsalt ei saa ma aru, miks sinusugused usuvad neid lollusi ja võtavad seda tõena. Saa ükskord aru, et see ei ole tõde, vaid sinusuguste ärakasutamine ja sellest on mul kahju. Mul kama, kes kuhu oma rahad paneb - kas joob maha, mängib kasiinos või raiskab narkotsi peale, aga selliste "selgeltnägijate" mula uskuda, see näitab, et inimesel on tõsine puue.
mõnel aga ajab vahtu lausa9. veebruar 2017, 14:16
13,319. veebruar 2017, 20:42
sinul pole muret minu ajude pärast, aga minul sinu omade pärast peaks juba olema (kui ma nii arrogantne poleks). Sa ei suutnud aru saada sellest, et ma pole vajanud selgeltnägijate teeneid, raha pole välja käinud ja keegi poleks saanud mind selles plaanis ära kasutada. Ise pole ka selgeltnägija ega ka "selgeltnägija".
Aga jahh, võimetesse mina usun. Kindlasti mitte mula põhjal, vaid mul on kindel teadmine. "Usun" poleks siinkohal õige sõna...ma tean.
See pole üldse teema, mida sina usud või ei usu, miks teed tsirkust et sa siin kellegi raha pärast muretsed? Selles on küsimus. Nagu juba varem mainisin, võib see rahakasutus kellelegi kasu tuua, aga on miljoneid rahanõudvaid sõltuvusi, mis toovad kahju ja hävitavad ning on ohtlikud. Sa oled lihtsalt võlts inimene, sa ei muretse murede ega teiste rahakaotuste pärast, vaid sul on lihtsalt mingi isiklik ebasümpaatia Marilyni või temasuguste vastu.
Vahet pole, ma ei usu sinu muret kaaskodanike suhtes, usun sinu kadedust säravamate persoonide suhtes. Tähelepanu, kuulsus, arvatav raha...jne.
8. veebruar 2017, 16:10
Huvitaval kombel neil endil ei vea armastusega.
asi pole vedamises.8. veebruar 2017, 16:53
Paljud selgeltnägijad on üksi, sest see lihtsalt seatud nõnda. Katsu sa näiteks leida meest, kes tahab olla naisele kui avatud raamat? Naised jälle vastupidi ehk isegi oleks nõus, aga mehed ei huvitu avatud raamatust. Pealegi, peab iga ande eest ju lõivu maksma.
8. veebruar 2017, 20:14
Paljudel pole mingi andega pistmist. On ise õppinud mingi surra-murra selgeks ja kohe selgeltnägijad ning pendeldajad. Ei tea mis lõivu peavad maksma teiste alade andekad inimesed et just selgeltnägijad pannakse lõivu maksmise ette? Või oleks siiski ausam otse öelda - 3 tilka saatanale või muudele vaimolevustele on makstud lõivu.
asi pole vedamises.8. veebruar 2017, 22:35
Ka teiste annetega inimesed maksavad lõivu, kui sa vähegi vaevuksid mõtlema. Võta üliandekas helilooja või viiulimängija või teadlane...kõik nad on ülisuurt lõivu maksnud. Aga nõidade puhul on tõesti see kolme tilga oht kordades suurem teistest. Mina ei valiks seda teed, suruks selle endas maha ja ei aitaks kedagi, sest alati on oht, et kaotad selle musta-valge piiri taju, teed haletsusest või ambitsioonidest või edevusest valele inimesele head..., siis ebaõnn armastuses on tite lalin vaid. Ja omasid ju nagunii aidata ei saa ega lubata. Kui sa ei leia vastuarmastust või armastust, on see vaid ajutine üleelatav maine kannatus...on hullemaid, lausa liiga palju hullemaid ja palju kestvamaid.
Marylinile kainet meelt, vahel ka kaalutletud julmust, kui vaja! Tähtis, et Kuri ja kurjus aidatud ei saaks. Muuga saab ju hakkama ka arstide ja terapeutide abiga.
nips to soolata puhuja8. veebruar 2017, 16:18
Oled sa üldse mõnda Maryliniga saadet vaadanud? On sul aimu, milliste võimetega ta on? Oled sa näinud, kui paljusid inimesi ta reaalselt on aidanud ja inspireerinud? Ka mina ei usu udujuttudesse ja igasugustesse petistesse, kuid Marylinil on võimed ja ka ta ise on äärmiselt tark, sügav ja ilus inimene! Edu teile Marylin, olete lihtsalt hingemattev!
ise ka usud v..8. veebruar 2017, 18:14
Oled sa reaalselt ise näinud kuidas neid saateid tehakse? Samamoodi nagu kõiki reality-saateid. Näidatakse seda mida tahetakse ja mis toob vaatajaid sisse. Mine püüa reaalselt Kerro kätte saada ja vaata kas ta räägib su elust ja tulevikust kõike seda mida kuulda tahad.
8. veebruar 2017, 19:23
Olen vaadanud ja tean ka kuidas neid saateid tehakse. See kõik on pettus ja shou. Pane oma ajud tööle, kui sul muidugi neid piisavalt on, ehk hakkad ka aru saama või mineja maks sellele kerrole ja jää ootama, kuidas see sinu elu muudab. Jääd haneks!
tead tead 19,23:)8. veebruar 2017, 20:10
Muidu nagu lauajalg, aga nüüd tema teab:)
9. veebruar 2017, 13:33
ega ometi sinu laua jalg. See oleks küll kohutav. Ma ei sooviks kunagi olla nii räpase inimese laua jalg.
sama on mingi lasnamäe naastja11. veebruar 2017, 07:30
ja rumalad usuvad. poolekad.
8. veebruar 2017, 13:42
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
ehk8. veebruar 2017, 17:09
mõtleks sedapidi:, et kui ei suuda end sellisena armastada, siis muutke!
loogik8. veebruar 2017, 13:39
artiklit ei vaevu lugema, aga pealkirjas on kaks lauset. ja üks lause räägib teisele 100 % vastu. kui ma KÕIKE enda juures juba armatama hakkan, miks siis veel on midagi, mis ei meeldi ja tuleks muuta? mingi loogika võiks olla isegi ajakirjanikul, et nii rumalat pealkirja ei pane.
?8. veebruar 2017, 13:09
Kes selliseid rumalaid artikleid kirjutab ?
8. veebruar 2017, 13:30
targad ennast muuda, ainult rumalad;D
ongiantud modeerimisele!8. veebruar 2017, 16:54
mart8. veebruar 2017, 13:04
Mina igat sorti soolapuhujatesse ei usu, kaasaarvatud see Kerro. Eks ta sinna saarele sõitiski nende inimeste kulul, kes tema õnge läksid.
Ei ja veelkord ei8. veebruar 2017, 13:11
Soovitus ennast armastada on üks jama soovitus küll, ja kui veel tuleb nn soolapuhuja suust ...
...8. veebruar 2017, 13:47
Mina ka ei usu. Sellest Kerrost ei taha midagi kuulda.
kallis inimene,9. veebruar 2017, 14:24
kui sul pole usku,ära usu.Moslemid ka ei usu,ainult oma allahhi.Inimene peaks kas või millegissegi uskuma,kas või sõprusesse,kaastundesse,armastusse jne.,ilma selleta ei saa sa olla täiuslik inimene.Kahjuks noored arvavad teisiti aga aeg läheb...
sina mart8. veebruar 2017, 14:20
sööd ja jood nende inimeste kulul, kes sulle raha maksavad.
Kui sedapidi võtta, siis polegi kellelgi oma raha ja kõik me kõigi kulul elame.
see kräu8. veebruar 2017, 13:04
No ütleme----nüüd on küll juba ära tüüdanud.
Njäu8. veebruar 2017, 13:11
kuulda võetud8. veebruar 2017, 14:18
Jätsingi,sest tean sisu ette.
13:11-le8. veebruar 2017, 14:20
Teadaolevalt on vene naised Kerrost erilises vaimustuses,sestap loevad ka eesti meediat! Ma tänan sind selle eest.
/ 14:20, 8. veebruar 2017, 19:40
to kuulda võetud 8. veebruar 2017, 19:54
arusaadav, selgeltnägijad ikka teavad
Kerli8. veebruar 2017, 12:59
ÕL kommenteerijad täpselt teavad, mida peavad muutma teised, enda muutmisest nad ei ole huvitatud, sest siis pirisemine jääks ära
miisu8. veebruar 2017, 13:35
ma ei saa aru mis mõte on nende inimeste kom. kes näevad neis asjus ainult halba ,miks siis yltse neid te loete ja yltse kom. ei saa aru ,tahavad vist oma mölaga ise maailmaa muuta negatiivse siis :D
ah?8. veebruar 2017, 19:39
koolilapsed ju9. veebruar 2017, 14:27
ja sellistele tahetakse anda valimisõigus,no andke andeks...