Telesaate "Selgeltnägijate tuleproov" esimese hooaja võitnud selgeltnägija Nastja arvates ongi armastus maagia. Täiuslik naine on tema sõnul parajal määral ingellik, et mees saaks teda imetleda vaoshoituse ja ebamaisuse pärast.Foto: MariaLas.ru
Mitmesugust
8. veebruar 2017, 23:02

Eesti parimad nõiad jagavad armumaagia nippe!

Pärast Eesti juhtivate esoteerikute käest küsimist saab kindlalt väita: parim viis armastust leida on olla siiralt armunud iseendasse. Kes tahab aga eriti kindel olla, saab oma tunnet tugevdada mõne mängulise rituaaliga.

Kas võtad järgnevat tõsiselt või meelelahutuslikult, on sinu enda teha. Natuke mängulisust ei tee aga halba, eriti kui see aitab selgeks saada, mida tegelikult endast ja võimalikust partnerist soovid.

Marilyn Kerro: "Maagia pole mäng."
Nõia soovitus on kõigepealt iseendasse vaadata ja alles siis hakata abivahendeid kasutama, et armastust ligi meelitada või olemasolevat hoida.

Nõid Nastja: "Naine peab olema ingellik."
Telesaate "Selgeltnägijate tuleproov" esimese hooaja võitnud selgeltnägija Nastja arvates ongi armastus maagia. Täiuslik naine on tema sõnul parajal määral ingellik, et mees saaks teda imetleda vaoshoituse ja ebamaisuse pärast.

Šamaan Anu: "Armastatu on sinu peegel."
Anu Pahka leiab, et meie armastatud on ideaalsed peeglid. Nad aitavad näha, kes me oleme. Kui armumise aeg läbi saab, hakkame nägema kõike seda, mis meile enestes ei meeldi. Sealt hakkavad probleemid ja küsimused, kuhu kadus see ilus tunne. Kas see üldse oli armastus?

Eesti parimate nõidade armumaagia nippe, rituaale ja armujoogi retsepti loe täpsemalt juba Naistelehe digiajakirjast!

Artikli täismahus lugemiseks:
Telli digiajakiri €/kuu
Oled juba lugeja? Logi sisse