"Mis oleks, kui me ei kasutaks inimest, kelle oleme enda kõrvale valinud, enda isiklike ja isekate puuduste ja valude tuimestamiseks..."Foto: ARDO KALJUVEE
Mitmesugust
6. veebruar 2017, 22:06

Margus Vaher: "Kogu aeg me tahame midagi: Paremat tööd, seksikamat naist, hoolitsevamat meest, suuremat maja..."

Muusik ja populaarse Facebooki blogi "Mis tegelikult loeb?" autor Margus Vaher pani üle pika aja kirja enda mõtted ühel vägagi olulisel teemal ja arutleb selle üle, miks me alati soovime "midagi" paremat, suuremat ja olulisemat.

"Milles point? Et enamik inimesi tahab muudkui saada. Selle kohta on ilus ütlus - armastus tahab anda, ego võtta. Mis oleks, kui enne suhtesse minekut õpiksime esmalt tundma, ja mis olulisem, aktsepteerima enda sügavusi, nõrkusi, tugevusi. Mõtestama lahti maailma enda ümber. Vaatama peeglisse nii, et ei pööra pilku ära, kui näeme miskit, mis teeb haiget või pole pealt nii läikiv kui sooviksime."

"Mis oleks, kui me ei kasutaks inimest, kelle oleme enda kõrvale valinud, enda isiklike ja isekate puuduste ja valude tuimestamiseks..."

Loe Margus Vaheri mõtteid pikemalt edasi SIIT!

Margus Vaheri blogi "Mis tegelikult loeb?" räägib asjadest, mis olulised ja on  jätk samanimelisele vestlusõhtute sarjale, mida alustas ta 2015. aastal hea sõbra, varalahkunud Kadri Luigega.