Foto: Kuvatõmmis/ERR
Ilu ja mood
6. veebruar 2017, 16:03

ETV ilmapoiss uuest soengust: hoidsin hinge kinni, kas üldse lastakse eetrisse! (74)

ETV ilmapoiss Henri Laumets üllatas paljusid televaatajaid oma uue ja vägagi omamoodi soenguga. Kas tegu on kaotatud kihlveoga või hoopis tõelise trendisoenguga?

Kui enamasti on ilmateadustajate soengud viksid ja viisakad, siis Henri Laumets šokeeris mitmeidki televaatajaid vägagi omamoodi soenguga. Paljud vaatajad hakkasid lausa ahastama, et mis ometi on noormehe juustega juhtunud.

Kuigi üldine arvamus oli, et ilmselt on ilmapoiss kaotanud kihlveo ja peab nüüd otse-eetris kaotusvalu tunnetama, ei ole see sugugi nii. Soeng on ehtsa juuksuri lõigatud ja täiesti läbimõeldud otsus.

"Ma olen lojaalne ühele juuksurile Gingeri salongis. See on Telemaja poolt pakutud juuksur," selgitab Henri esmalt, et kellegi köögitoolil soeng ei sündinud.

"Ma olin juba tükk aega mõeldnud, et tuleks midagi uut teha. Küljed on mul lühiksed olnud juba enne."

Nüüd aga otsustati peaaegu paljaks ajada ka kukal ning jätta pikemad juuksed ainult pealaele. Eest vaadates pole soeng midagi eriskummalist, kõrvaltvaates paljastub aga tõeline trendiröögatus.

"Esimest korda tööle minnes hoidsin küll hinge kinni, kas ikka lastakse eetrisse, aga keegi ei öelnudki midagi. Üks režissöör ainult ültes, et julge samm," meenutab Henri.

Silmi aga ükski kolleeg pööritanud pole. "On hoopis öeldud, et lõpuks midagi normaalset ka," muigab Henri.