Inimesed
3. veebruar 2017, 16:41

HEA IDEE: Kuidas üllatada oma kallimat või head sõpra?

Kellele meeldivad üllatused?   Positiivsed üllatused on väga oodatud ja tähtpäevade eel eriliselt igatsetud. Kuidas üllatada oma kallimat või sõpra?

Oma pereliikmetele või armsamale sooviks kinkida külluses ilusaid emotsioone. Emotsioonid on vahel õrnemad kui liblikad. Mõne liblika lend on lummavalt ilus, kuid kestab vaid viivu... Salamisi sooviks justkui seda kaunist hetke püüda, et seda oma meeltes säilitada. Õrnad tunded on oma loomult sarnased liblikalennule, tahaks neid enda lähedal hoida, nautida nende ehedat ilu ning püüda nad kindlalt ja jäävalt oma mälestustesse.

Nii on ka Nomination imeliste ehtega. Just neis ehteis on võimalik oma ilusaid hetki, erilisi sündmuseid, ja erakordseid inimesi justkui talletada käeehtes, mis mõjub kui nostalgiline talisman.

Nominationi ehtelugu on alguse saanud  kuldsetel 80-ndatel Itaalia linnas Sesto Fiorentinos. Ettevõtte loojal Paolo Gensinil tärkas briljantne idee luua ehe, mis on taskukohane kõigile ja samas on võimalik luua koos ehtega täiesti iseenda emotsionaalne lugu.

Nominationi looja Paolo on energiline ning vitaalne härasmees, kes on üheskoos oma perega pannud aluse personaalse ehte trendile ehtemaailmas.  Ettevõte on sel aastal tähistamas oma 30ndat juubeliaastat. Neil on üle 70 monokaupluse ja Nominationi tooteid võite leida 6000 erinevast müügikohast ja 50 erinevast riigist. Nüüd suurejooneliselt mitmete müügikohtadega ka Eestist! Itaalias valmistatakse iga päev üle 10 000 Nominationi lüli päevas, enamus neist käsitööna.

Paremalt: Vittoria Poggini, Alessandro Gensini, Monica Tiozzo, Antonio Gensini (tegevjuht) and Front: Paolo Gensini (asutaja)

 Terase ja kulla ehetest on Nomination number üks kaubamärk maailmas, luues trendikaid ehteid nii meestele kui ka naistele. Ehted on detailselt personaalsed, ilusad ja alati tähendusrikka tähendusega.

Nomination brändi filosoofia väljendab siirast soovi, et ELU tuleb elada õnnelikuna, rõõmsana ja nautida tuleb iga hetke! Tuleb avada oma süda ja võtta vastu kõik võimalused nautimiseks. See ongi elu mõte- armastus ja kirg!

Nominationi käevõrud muudab eriliseks just see, et selle saad luua Sina ise. Vahetatavad lülid annavad võimaluse nüansi- ja detailirohkelt väljendada oma stiili, emotsioone, tähistada erilisi hetki või inimesi oma elus. 

Tuhanded sümbolid, märgid ja erinevad looduslikud kivid muudavad tootevaliku mitmekesiselt rikkalikuks ning oma lemmikud leiab tuhandete valikute seast igaüks.

Oodates südamete põksudes sõpruse ja armastuse tähtpäeva. Soovime püüda kinni kõik need kaunid tunded ja hetked. Üllatage oma armsaid millegi tõeliselt isikliku ja tähenduslikuga. Koos olemise õnnis tunne, armastuse harmoonia, ühised seiklused põimides need käeehtesse kujuneb sellest teie loo mälestuste talisman , milles peidus teie armastuse, sõpruse salakood.

Nomination oma rikkalikus tootevalikus on olemas Goldtime valitud kauplustes üle terve Eesti:
Tallinn
: Rocca al Mare, Kristiine, Ülemiste, Solarise, Viimsi Goldtime ja Viru Keskuse CUCU saarel. Tartu: Lõunakeskus, Tasku ja Tartu Kaubamaja Pärnu: Kaubamajakas, Port Artur 2 Viljandi: Uku Keskus Kuressaare: Auriga

Goldtime e-pood: www.goldtime.ee

Vaata Nominationi laia valikut SIIT!