Blogid
2. veebruar 2017, 16:26

Rebaseissi mured

Otsustasime boyfriend’iga nädalavahetuseks Stockholmi kruiisile minna. Kui teised inimesed otsivad selleks puhuks lapsehoidjat, siis meil on vaja hoidjat rebasele. Olin juba kuude kaupa Instagramis nunnusid kodurebaseid vaadanud ning lõpuks sai kutt vihjest aru. Ta näeb välja nagu küüliku ja valge kassi ristand ning on oi-kui-nunnu!

Enivei, arvasin, et rebase eest hoolitsemine jääb minu pärusmaaks, aga kutt on loomakese saabumise hetkest muutunud täielikuks rebaseissiks. Ta tuleb nüüd töölt alati kella kukkudes koju, et Repsule süüa anda. Mõnikord leian ta lihtsalt elutoas diivanil heldinud näoga magavat rebast vaatamas.

Rebasele hoidja leidmine muutus eraldi protsessiks. Mulle tundub, et Trumpi valitsuse ministreid grillitakse vähem kui meie loomahoidjat. Minu arvates piisab looma eest hoolitsemiseks sellest, kui sul on pea, jalad ja käed ning piisavalt vaba aega, et viie euro eest päevas korraks meie korterist läbi hüpata.

Mu teisel poolel on aga teised vaated.

„Kas olete varem kunagi kodurebase eest hoolitsenud?” küsis ta esimese hoidjakandidaadi käest, kui ma olin talle juba meie korterivõtmeid ulatamas.

„Milline loomahooldusega seotud kvalifikatsioon teil on?” uuris ta 18-aastase häbeliku neiu käest, oodates ilmselgelt mitte vähemat kui veterinaarikraadi.

„Ma tean, et sul on uus tüdruksõber. Millise valiku sa teed, kui sul on vaja parajasti rebast söötma tulla, tema aga kutsub sind enda poole veini jooma?” pani ta tõsimeeli ühe oma hea sõbra raske valiku ette.

„Ma ei tea, kas peaksimegi sellele reisile minema. Mis siis, kui Repsuga midagi juhtub ja me peame tagasi tulema?” kurtis ta mulle.

Lõpuks tuli loomulikult välja tuua raskekahurvägi, et olukord lahendada ja mina saaksin siiski Stockholmi šoppama sõita. Mitte keegi teine ei sobi nii hästi meie pisikest vaatama kui kuti ema, kelle me teisest linnast seks tarbeks kohale sõidutasime.

Ahjaa, Trumpi presidendiks saamisel on ka head küljed. Meie ühine hobi on nüüd enne magamaminekut netis USA ärapanijate vaatamine. Hariv!