5. "Kiirabi" riidekomplektid. Pane sahtlisse või soeta valmis erinevad "kiirabi" riidekomplektid, mis viimasel hetkel sind alati välja aitavad. Vali välja sellised riided, mis sobivad mistahes olukorras omavahel kokku. Näiteks tumedad püksid, heldam kampsik, tume aluspesu ja sokid. Kui tahad eriti tubli olla, siis säti juurde ka lihtsad ehted.Foto: Pixabay
Mitmesugust
2. veebruar 2017, 23:32

Magasid sisse, oled pisut laisk või hilinemas? Need trikid on tõelised elupäästjad!

Populaarne Kanada videobogija Patricia Bright jagas enda lemmiknippe, mis teda väga kiiretel hetkedel alati välja aitavad või pisut laisa hommikupooliku märksa mõnusamaks muudavad. 

Patricia Bright tunnistab, et kuigi ta on loomult laisk inimene, tahab ta hommikuti siiski esinduslik välja näha. Seetõttu on tal varuks paar head nippi, mis teda kiiretel aegadel alati välja päästavad.

1. Pane paika ajaraamistik. Ja seda juba eelmisel õhtul! See nipp on eriti abiks neile, kes on oma aja peremehed. Proovi enne uinumist täpselt kirja panna kõik see, mida päeva jooksul tegema pead ja kellaajaliselt. Nii on kohe ärgates siht silme ees.

2. Muusikalist. Patricia üks lemmiknippe on hommikuste tegevustega ühe mõnusa muusikalistiga võimalikult kiiresti ühele poole saada. Trikk seisneb siis selles, et näiteks ühe loo jooksul on sul aega duši all käia, teise ajal end riidesse saada jne. Kuna enamsti on ühe muusikapala pikkuseks ca 3 minutit, siis tead, kui palju aega sul teatud tegevuse jaoks kulub.

3. Juuksepalsam. Kui aga peaks eriti kiire olema õhtusele kohtingule, siis kasuta raseerimisel alati juuksepalsamit. Seda trikki kasutades saad kindel olla, et sa ei tee sisselõikeid. Lisaks tagab see eriti pehme naha ja lisaniisutust pole tarvis.

4. Lülita kõik segavad faktorid välja. Videoblogija sõnul hilinevad inimesed tihtipeale seetõttu, et nende ümber on nii palju segavaid faktoreid. Kui tead, et pead enne välja tormamist kindlasti arvutis midagi lõpuni viima, siis pane telefon hääletu peale - nii ei teki ahvatlusi vaadata, mida keegi Instagramis või Facebookis teeb.

5. "Kiirabi" riidekomplektid. Pane sahtlisse või soeta valmis erinevad "kiirabi" riidekomplektid, mis viimasel hetkel sind alati välja aitavad. Vali välja sellised riided, mis sobivad mistahes olukorras omavahel kokku. Näiteks tumedad püksid, heldam kampsik, tume aluspesu ja sokid. Kui tahad eriti tubli olla, siis säti juurde ka lihtsad ehted.

6. Kaks meigikotti. Kui sul on meeletult kiire, ent pead siiski esinduslik välja nägema, siis pane selliseks juhuks kokku eraldi meigikott, mida "hoo pealt" kaasa haarata. Nii saad enda punnid või tumedad silmaalused kas või bussis või rongis üle puuderdada.

7. Juuksed eelmisel päeval korda. Enamikel pole aega hommikuti lokke või föönisoengut teha, nii et hoolitse selle eest juba eelmisel õhtul. Keera pähe rullid või seo juuksed punupatsi, et hommikul aega kokku hoida.

8. Hüppa poest läbi. Kui sa aga oled lootusetult kohtumisele hiljaks jäämas, siis tee väike kõrvalpõige poodi ja võta koosolekule kaasa midagi head näksimiseks. Olgu selleks puuviljad või saiakesed: nii saad enda hilinemise poeskäimise kaela veeretada ja keegi pole pahane, sest sa tõid ju süüa!