"Enda isiklikus elus ei saa ma just palju paralleele tuua selle tegelaskujuga, keda ma filmis kehastan," ütles Christian Grey osatäitja ajakirjale Marie Claire. "Sellise poissmehe või playboy elustiil pole kaugeltki see, mida päris elus harrastan." Foto: Jamie Doronan Instagram
Mitmesugust
1. veebruar 2017, 15:04

"50 halli varjundit" staar Jamie Dornan rääkis avameelselt enda magamistoa-eelistustest

Tänavu aasta valentinipäeval ehk juba üsna pea esilinastuva filmi "50 halli varjundit" eel rääkis Christian Grey peaosatäita Jamie Dornan enda eelistustest "magamistoas" ja sellest, kuidas ta tegelikult enda karakterist erineb.

Et filmiseeria esimest osa saatis tõeline edu, siis prognooside kohaselt köidab uus osa "50 tumedamat varjundit" vähemalt sama palju publikut ja seda näitab ka suur huvi peaosatäitjatega läbiviidud intervjuudesse. Eriti suurt huvi tuntakse aga Jamie Dornani vastu, kes on isiklikus elus juba aastaid õnnelikus abielus olnud.

"Enda isiklikus elus ei saa ma just palju paralleele tuua selle tegelaskujuga, keda ma filmis kehastan," rääkis Christian Grey osatäitja ajakirjale Marie Claire. "Sellise poissmehe või playboy elustiil pole kaugeltki see, mida päris elus harrastan." 

Tema sõnul juba mõte üksi olemisest hirmutab teda ja kui filmis peab ta mängima pigem sellist inimest, kes pole suheteks loodud, siis tema vastupidiselt on juba kolm aastat olnud abielus lauljatari Amelia Warneriga.

Lisaks ei kuulu tema eelistuste hulka selline sadomaso, mida ta rollist tulenevalt stseenidel harrastama peab. "Ma ei taha kedagi hukka mõista, ent see ei ole minu teema," ütles ta avameelselt. "Minu jaoks avanes nendel filmivõtetel täiesti uus maailm."