Populaarse Prantuse pesubrändi Chantelle töötaja jagas ajakirja Good Housekeeping UK lugejatega üht olulist nippi, mis aitab hetkega tuvastada hästi ja õigesti istuva rinnahoidja.Foto: Pixabay
Mitmesugust
25. november 2017, 21:08

See trikk aitab leida sobiva ja hästi istuva rinnahoidja

Populaarse Prantuse pesubrändi Chantelle töötaja jagas ajakirja Good Housekeeping UK lugejatega üht olulist nippi, mis aitab hetkega tuvastada hästi ja õigesti istuva rinnahoidja.

Nicole Kivitize sõnul ei ole rinnahoidja roll enam ammu seotud ainult välimusega ja tema peamine ülesanne ei ole teps mitte rindade rõhutamine ning vormimine, vaid hoopis toestus. Seetõttu on peamiselt oluline, "varustusest hoolimata", et rind oleks kindlalt paigas ja et rinnahoidja ei teeks valu ega sooniks nahka.

Pesubrändi teenindaja sõnul on seega oluline alati pärast rinnahoidja "esimesele tasemele" kinnitamist kontrollida, et pesu ei veniks. "Pane kaks sõrme pärast haakimist pesu vahele ja vaata, kas need mahuvad sinna täpselt," jagab Nicole nõu. "Kui on liiga palju vaba ruumi, siis kinnita rinnahoidja teisele tasemele, kui sellest on samuti vähe, siis kolmandale."

Küll aga tuleks tema sõnul rinnahoidja kohe ära vahetada juhul, kui ka viimasesse ehk kolmandasse ritta kinnitatud pesu on seljas liiga veniv ehk saad pesu ja keha vahele sättida rohkem, kui kaks sõrme. See on tema sõnul juba tervise riskifaktor.

Foto: Pixabay