Foto: PantherMedia / Scanpix
Suhted
1. veebruar 2017, 12:27

EGOISTLIK JA HOOLIMATU: naine lasi kallimal vägistada oma 14-aastase tütre, et saada taas emaks... (23)

Inglismaal elav naine ei saanud enam lapsi, kuid tegi väga saatusliku ja julma otsuse. Ta lasi oma kallimal vägistada enda 14-aastase tütre, et kogeda elus veel emaks olemise rõõmu...

Hüsterektoomia teinud naine lubas kasuisal vägistada peres kasvavat tüdrukut, et too rasestada, vahendab Mirror.

Kohtus selgus, et ema partner oli kasutütart vägistanud ja terroriseerinud aastaid. Seda kõike juba ajast, mil laps oli 10-aastane.

Paarike mõtles ja lasi isegi liikvele jutu, et tütre rasestas peol mingi suvaline kutt.

Ohvri ema, kes on tänaseks surnud, oli sisendanud tütrele, et too peab laskma kasuisal end vägistada, et säiliks nende rahulik elu...

Ahistamine algas aastal 1970, kui tüdruk oli 10-aastane. Aastaid kestnud vägistamine päädis sellega, et tüdruk rasestus ja sünnitas poja.

Kohtus selgus, et praeguseks 75-aastane kasuisa hiilis lapse tuppa ja vägistas tüdruku, kuigi kõrval magas teises voodis veel ka tüdruku isa.

Peamiseks ähvarduses kasuisa poolt oli see, et kui tüdruk kellelegi räägib, siis on see halb ja ohtlik tüdruku emale. Kasuisa oli julm ja sagedased olid juhud, mil mees last kõrvast ja näppudest nii kõvasti pigistas ja näpistas, et laps veritses.

Praeguseks on ohver 54-aastane. Kas tema kallal vägivallatsenud kurjategija saab oma karistuse? Hetkel on info, et kohtuistung ja ülekuulamised jätkuvad.