USA filmistaar Jessica Alba on lisaks näitlemisele leidnud enda ellu uue väljundi ja toodab keskkonnasõbralikke kosmeetikatooteid ning suhtub kirega jumestamisse. Seetõttu rääkis ta enda ilulemmikutest ja jagas soovitusi, kuidas lihtsate nippidega enda eest hoolitseda nagu tõeline proff.Foto: Instagram
Mitmesugust
29. jaanuar 2017, 22:45

Jessica Alba kuus ilusoovitust, mida võiksid kõik naised teada

USA filmistaar Jessica Alba on lisaks näitlemisele leidnud enda ellu uue väljundi ja toodab keskkonnasõbralikke kosmeetikatooteid ning suhtub kirega jumestamisse. Seetõttu rääkis ta enda ilulemmikutest ja jagas soovitusi, kuidas lihtsate nippidega enda eest hoolitseda nagu tõeline proff.

1. Ideaalne kulmukaar. Selle saavutamiseks seisneb trikk kleeplindis. Nimelt asetab ta kleeplindiriba täpselt kulmu alla ja see nipp aitab saavutada võimalikult puhta ja sirge kulmujoone.

2. Pehmed huuled. Kui huulepulka peale kandes avastad, et huuled jäid eelmisel õhtul niisutamata ja on nüüd kuivad ning tükkis, siis Jessica Alba soovitab kasutada kiir-huulekoorijat: võta kulmuharjale (loomulikult puhtale) pisut huulepalsamit ja hakka ringjate liigutustega huuli koorima. See tagab puhtad ja pehmed huuled.

3. Niisutava jumestuskreemi saavutamiseks segab Jessica Alba enda jumestuskreemile pisut näoõli. See tagab särava tulemuse ning jumestuskreemi on nõnda ka kergem hajutada.

4. Välimusele vunki juurde! Klassikalise lauvärvi asemel armastab Jessica kasutada kuldset silmalainerit.

5. Valge lainer avab väsinud silmad. Kanna valged/nahatooni silmapliiatsit alalau siseküljele, sest see trikk muudab silmad suuremaks ja säravamaks.

6. Huulepulk põsepunaks: selle nipiga saavutad mõnusalt kreemised ja säravad põsed!

A photo posted by Jessica Alba (@jessicaalba) on