"Ma ausalt öeldes enam ei mäletagi, millal viimati putru keetsin. Palju lihtsam ja minu meelest ka maitsvam on kaerahelbed süüa sisse smuutis. Kel soov, võib lisada vähem vedelikku ja saab paksemat sorti pudrusmuuti, mida lusikaga kausist süüa. Kartsin, et neljaviljahelbed smuutisse ei passi, aga hea, et proovisin, isegi väga hästi sobisid."Foto: genefic.net
Mitmesugust
28. jaanuar 2017, 13:55

14 toiduainet, mida smuutide jaoks kappi varuda

Elustiili-, ilu- ja toidublogija Pille-Riin pani kirja need 14 asja, mis tema kappides peaaegu alati smuutide tegemiseks käepärast on. 

Smuuti sobib suurepäraselt asendama igat toidukorda, sest see kustutab koheselt nälja, annab energiat, on kergesti seeditav, selle valmistamine võtab vähe aega ja on kergesti kaasaskantav. Seetõttu on igati mõistlik vähemalt üks toidukord smuutidega asendada.

"Ma olen oma smuutitamisega jõudnud sinnamaani, et kui möödub mõni päev, mille ma miskipärast pean veetma ilma smuutida, siis on selline tunne, et miski on väga korrast ära ja valesti. Sõltuvus? Vist küll, aga vähemasti on see kahjutu sõltuvus, või noh, tegelikult lausa kasulik ju," kirjutab Pille-Riin enda blogis.

Missugused on aga need 14 asja, mis Pille-Riinu köögikapis peaaegu alati smuutide vorpimiseks leidub? Loe SIIT!

Külmutatud spinatikuubikud. Rohelisi smuutisid on hästi mugav teha külmutatud spinatikuubikutest, neid peaks leiduma igas toidupoe külmikus. Maitset neil peaaegu, et pole, küll aga leidub neis palju kasulikke aineid. Lisaks annavad paar kuubikut smuutile väga laheda erkrohelise värvi. Foto: genefic.net