Foto: VIDA PRESS
Suhted
27. jaanuar 2017, 15:27

MIS ON ÕIGE ARV ehk Kui palju seksuaalpartnereid peaks inimesel olema? (92)

Iga suhe jõuab ükskord selle hetkeni, kus jutuks tuleb eelnevate partnerite arv. Keegi tegelikult väga ei taha sellest rääkida, aga inimlik uudishimu sunnib selleks ikkagi, kirjutab Dose. Aga sellel teemal on kaks otsa. Liiga palju – lõdva kummiga. Liiga vähe – saamatu. Kumbagi muljet ei taha me endast ju jätta, šokki ja/või piinlikkust tekitada või tunda. Mis võiks olla see õige, nii-öelda paras arv? Hea uudis on see, et see universaalne, paras, nii meeste kui naiste poolt heakskiidetud partnerite hulk on leitud. 

IllicitEncounters.com viis läbi vastava uuringu ning jõudis sellise tulemuseni, et nii meeste kui ka naiste hinnangul on paras seksuaalpartnerite kogus 10. Nii tekib normaalne seksuaalne kogemus.

"Sebimise mäng muutub väga kiiresti," kommenteeris Illicit Encounters'i teadlane Christian Grant. "Arvan, et me kõik muutume järjest tolerantsemaks ja seksuaalselt seikluslikumaks. Kui oleksime teinud sellise küsitluse kümme aastat tagasi, siis mehed oleksid oodanud potentsiaalselt partnerilt, et ta on maganud märksa vähemate inimestega."

Tõlge: "Hüppa sadulasse! Inimesed on tänapäeval märksa lubavamad ja eksperimenteerivad!"

Samas leiti uurimuses, et rohkem kui 20 partnerit on natuke liiga palju, ehk siis ilmselt ei peaks sa siiski igaühele ja ükskõik kellele selga hüppama.

Põhimõtteliselt näitas see uuring, et sa võid lõbutseda ja end tundma õppida, ilma et su tulevased partnerid su seksimineviku kohta kuuldes minekut ei teeks – kui sa sellega üle ei pinguta. Aga see on ikkagi lihtsalt üks uuring ja keegi ei saa sulle ette kirjutada, mida sa tegema peaksid.