Foto: PantherMedia / Scanpix
Suhted
26. jaanuar 2017, 16:19

ARMASTUS PRÜGIKASTIST: naine abiellus mehega, kes käis tema prügikastist söömas (2)

Samas hooldekodus elavad Joan (88) ja Ken (89) plaanivaad abielluda Joani sünnipäeval, mis mõni päev pärast sõbrapäeva. Asja teeb eriliseks aga see, et paarike kohtus esimest korda 40 aasta eest siis, kui mees naise prügikastist toitu otsimas käis.

Joan Neininger tahtis olla kindel, et Ken Selway`i ei pea prügikastis tuhnima ja tühja kõhuga lahkuma, mistõttu hakkas kodutule prügikasti juurde võileibu jätma, vahendab Mirror.

Nüüd, mil sellest esimesest võileivast ja kohtumist on möödas 40 aastat - paarike plaanib abielluda.

Joan tunnistab, et toona meest nähes ei oleks ta iialgi osanud aimata, et aastaid hiljem saab sellest pürgikastis tuhninud mehest tem abikaasa.

"Kuigi ta elas tänavatel, teadsin ma juba toona, et Ken on armas mees imelise hingega," meenutab Joan.

Toona teise mehega abielus olev naine üritas kodutut aidata. Üks asi viis teiseni - Joani ja ta esimese mehe abielu purunes. Kuigi oli perioode, mil Joan, Ken ja naise toonane abikaasa Norman said hästi läbi. Armukadedus puudus, sest naine ie jaganud Keniga midagi füüsilist. Lõpuks läks nii, et naise südames leidis koha Ken.

Paari elu polnud aga lihtne, sest Ken kannatab skisofreenia käes. Tundeid ja emotsioone kartev Ken oli ka põhjus, miks paarikese suhe möödus tsölibaadis elades, kuid Joan ei kurtnud. Ega tee seda nüüdki, mil järgmisel kuul 40 aasta eest kohatud mehega abiellub.

Vaata SIIT!