Foto: VIDA PRESS
Ilu ja mood
25. jaanuar 2017, 11:42

4 stiiliviga, millest peaksid tänaseks olema välja kasvanud

Kas aegasäästvad detailid on riietuse puhul ägedad – või siis muudavad need hoopiski su väljanägemist kehvemaks? Men's Health märgib, et nüüdseks oled sa loodetavasti juba omandanud lipsusõlme sidumise kunsti ja tead, kuidas ülikond peaks ideaalselt istuma. Need on detailid, mis eristavad tõeliselt stiilseid mehi algajatest. Aga kui sa arvad, et mõne stiilikoha puhul "lõikamine" su väljanägemist paremaks muudab, siis arva uuesti. Sellistele trikkidele panustamine võib muuta sind hoopiski imalaks. Vaata järgi, mida ei tasu teha.

Rosett ehk valmisseotud sõlmega kikilips

Teeme ühe asja selgeks: olemuslikult pole kikilipsu kandmises midagi valesti. Aga valmisseotud? See on lihtsalt purulaisk. Kikilipsusõlme sidumises pole midagi keerulist – tegelikult kasutad siin sama sõlme, mida kingapaelte puhul. Kui lööd ennast sedavõrd üles, et kikilipsu kanda, siis peaksid olema ka piisavalt osav, et lipsusõlm ise siduda.

@tucker_brown_music rocking the Pink Panther pre-tied bow tie! #theBTC #pinkpanther #bowtie [📸 PC: @teerage_photo ]

A photo posted by The Beau Tie Company (@the_beau_tie_co) on

Vest ilma ülikonnata

Pintsaku kojujätmine ja ülikonnavesti kandmine ei ole mitte kindel viis kena välja näha, vaid kindel viis näidata maailmale, et sinu moeinspiratsiooniks on poistebändid. Sa võid arvata, et vesti kandmine triiksärgil ei ole nii pitsitav kui pintsaku kandmine, aga see on amatööri lähenemine.

Vesti reeglid: kui tegu pole kolmeosalise ülikonnaga, siis ära kanna seda. Palja vesti kandmine on räpakas, mitte stiilne. Kui sa ei taha kanda kogu ülikonda, siis kanna tumesiniseid teksasid, soliidsemat T-särki ja bleisrit. See loob sinust samasuguse hooletuma mulje, aga sa ei näe välja, nagu läheksid tööintervjuule.

👬 #fromtheotherday 💙💙 #2yungkings #teamtwin

A photo posted by M&D tWins (@2yungkings) on

Rinnataskusse õmmeldud ilurätt

Nagu rosett, on seegi puhas laiskus. Kui tead, kuidas taskurätti voltida, siis kestab see koos rinnataskusse panemisega 20 sekundit. Sisseõmmeldud ilurätt on nagu elastse vöökohaga teksad – lihtsamad kindlasti, aga kas ka stiilsed? Pole lootustki.

Alonso Mateo. - repost @nymag 📸 @jaiperdumaveste // #PFW

A photo posted by Luisa Fernanda Espinosa (@luisafere) on

Ülevanutatud teksad

Mõistlik kogus rebendeid ja vanutatud piirkondi teksariidel on normaalne. Aga kui püksid näevad välja, nagu oleksid neid auto järel vedanud, siis ei näe need ehedad välja. Niisiis hoia karvase servaga aukude ja pleegitatud kohtade kogus minimaalsena.