Iga inimene on oma elu stsenaariumi siia ilma tulles ise paika pannud, lausub teadmanaine Mai-Agate Väljataga. Me valime ise, keda armastada, millal temaga kohtuda ning kas ja millised lapsed saada. Juhuseid ei ole.Foto: Daisy Lappard
Mitmesugust
25. jaanuar 2017, 08:45

Selgeltnägija Mai-Agate Väljataga: "Tuleb uus rass, kes pöörab praeguse maailma pea peale."

Iga inimene on oma elu stsenaariumi siia ilma tulles ise paika pannud, lausub teadmanaine Mai-Agate Väljataga. Me valime ise, keda armastada, millal temaga kohtuda ning kas ja millised lapsed saada. Juhuseid ei ole.

Tema sõnul on meie kartusel ja haigustel seos inimese eelmiste eludega. Et neid hädasid leevendada, pakub elu meile harutada sõlmpunkte. Tänapäeva inimesel on üheks enam sassis sõlmeks suhted, mille harutamiseks küsivad nad ka teadmanaiselt abi. Proua muigab, et tema meelest kulutavad inimesed sellele oma energiat täiesti asjatult.

«Otsitakse kaaslast. Miks?» osatab ta. «Pole vaja otsida partnerit, sest me oleme selle otsustanud siis, kui maa peale tulime. On juba kokku lepitud, millal me kohtume, kaua koos oleme või mida üksteiselt õpime.»

Mai-Agate Väljataga sõnul sünnib maailma uus rass inimesi, kes pööravad paarikümne aasta pärast meie arusaamad ja praeguse maailma täiesti pea peale.

Mida ta selle all mõtleb? Loe värskest Naistelehe digiajakirjast!

Artikli täismahus lugemiseks:
Telli digiajakiri €/kuu
Oled juba lugeja? Logi sisse