Selleks, et hommikul särav ja hea välja näha, ei pea tingimata tunde peegli ees veetma. Need paar lihtsat nippi on igati abiks värske mulje saavutamisel.Foto: Pixabay
Mitmesugust
23. jaanuar 2017, 23:40

5 nippi, kuidas hommikuti alati ilus ja särav välja näha

Selleks, et hommikul särav ja hea välja näha, ei pea tingimata tunde peegli ees veetma. Need paar lihtsat nippi on igati abiks värske mulje saavutamisel.

1. Eemalda meik eelmisel õhtul. Et nahk saaks öösel puhata ja näeks hommikul värskem välja, eemalda õhtul meik. Puhastamisel pööra erilist tähelepanu otsaesisele, ninale ja lõuale. Isegi kui sa ei kanna päeva jooksul meiki, on oluline nägu õhtuti puhastada, et vältida pooride ummistumist.

2. Alusta hommikut näopesuga. Hommikuti pese kindlasti nägu, et päeva erksamalt alustada. Kasuta näovett, mis tasakaalustab nahka, virgutab ja ergutab. Kasuta seda enne meigi pealekandmist, et äratada ellu oma väsinud silmad!

3. Kreemita. Korralikult niisutav ja toitev kreem peidab väiksemaid kortsukesi ning kreemitamine ise mõjub kerge massaažina, mis elavdab vereringet. Eelista kreemi, mis ergutab nägu C- ja E-vitamiini kokteiliga.

4. Tee õrn meigipõhi. Vali kindlasti meigipõhja toon, mis sobib su näonahaga − siis jääb tulemus loomulik ja ilus. Kui jääd kahtlema kahe tooni vahel, eelista heledamat, see mõjub värskemana. Jumestuse juures võiks kasutada pigem matte toone, kuna need jätavad mulje klaarist ja värskest nahast.

5. Hele silmapliiats avardab pilku. Silma limaskestal heledat ja naturaalset tooni silmapliiatsit kasutades lood mulje avaramast pilgust ja suurematest silmadest ning vähendad punetust. Kooluta kindlasti ka ripsmeid!