Deivia ViiraFoto: Rasmus Kooskora
Mitmesugust
18. jaanuar 2017, 20:16

Geelküünte oskamatu eemaldamine võib küüsi rängalt kahjustada

Geelküüned on mugav võimalus hoida küüned pikaajaliselt korras, sest hooldust vajatakse ligikaudu korra kuus ning ülejäänud aja on teie käed kaunid ning hoolitsetud. Siiski võib vahel tekkida tunne, et tahaks geelküüntest teha pausi või on nende eemaldamine vajalik töö- või elumuutuste tõttu. Kuid ka geelküünte eemaldamisel on vajalik jälgida teatud põhimõtteid, et mitte rikkuda enda küüsi.

Nõuandeid, kuidas eemaldada geelküüsi õige tehnikaga, jagab Nail Passion e-poe looja ning tunnustatud küünetehnik Deivia Viira.

Geelküünte eemaldamiseks tuleb pöörduda kindlasti spetsialisti poole, kes õigeid töövõtteid kasutades tagab küünte võimalikult minimaalse traumeerimise. Kindlasti jagab spetsialist soovitusi ka õige järelhoolduse kohta.

Tähtis on, et küüned eemaldatakse professionaalselt ja minimaalselt küüneplaadiga kokku puutudes. Võimalusel on soovitatav isegi õhuke kiht geeli peale jätta, see ühtlustada ja lasta välja kasvada.

Geelküünte oskamatu eemaldamine võib küüsi väga rängalt kahjustada, millest taastumine võtab keskmisel pool aastat, sõltuvalt küüneplaadi pikkusest ja küünekasvu kiirusest.

Küünte järelhooldus peale pikaaegset geelküünte kandmist

Nii küüneplaadi kui nahkade õlitamine, käed ja küüned tuleks ööseks sisse määrida rasvaste õlide või kreemidega. Samuti soovitan aeg-ajalt teha kätemaske. Naturaalseid ja kodus lihtsasti valmistatavaid kätemaskide retsepte leiab hõlpsasti ka internetist.

Deivia Viira Foto: Rasmus Kooskora