Meigi eemaldamisel puhastuspiimaga emulgeeri seda kindlasti leige kraaniveega ja loputa hoolikalt. Kasutades vaid kuivi vatipatju kulub puhastustoodet liialt palju ja näonahka ei saa täielikult puhtaks. Samuti võivad nahale sattunud kuivad vatipadaja osakesed tekitada ärritust.Foto: Pixabay
Mitmesugust
25. jaanuar 2018, 21:31

3 kasulikku soovitust näonaha puhastamiseks talvisel ajal

Tuntud looduskosmeetika bränd pani kirja 3 professionaalset soovitust, kuidas näonahka õigesti puhastada. Vaata üle ja tuleta meelde, kuidas enda näonaha eest talvisel ajal kõige paremini hoolt kanda!

#1 Meigi eemaldamisel puhastuspiimaga emulgeeri seda kindlasti leige kraaniveega ja loputa hoolikalt. Kasutades vaid kuivi vatipatju kulub puhastustoodet liialt palju ja näonahka ei saa täielikult puhtaks. Samuti võivad nahale sattunud kuivad vatipadaja osakesed tekitada ärritust.

#2 Oluline on korralikult puhastada näoääred- juuksepiir, lõuajoon, kõrvade esine piirkond. Samuti tasuks tähelepanu pöörata ka ninakülgedele. Just neile loetletud piirkondadele võivad kergesti tekkida ebapuhtused ja põletikulised punnikesed, kui nahk on lohakalt puhastatud.

Kolmandat nõuannet loe nende blogist siit!

Meigi eemaldamisel puhastuspiimaga emulgeeri seda kindlasti leige kraaniveega ja loputa hoolikalt. Kasutades vaid kuivi vatipatju kulub puhastustoodet liialt palju ja näonahka ei saa täielikult puhtaks. Samuti võivad nahale sattunud kuivad vatipadaja osakesed tekitada ärritust. Foto: Pixabay