Vahel võiks aga suhtele otsa vaatamise jaoks aega näpistada küll. Kui probleemidele õigel ajal jälile saada ja proovida kas ise või spetsialisti abil olukorda muuta, pole vaja aastaid kehva suhtega leppida või kergekäeliselt lahku minna.Foto: Brett Mulcahy
Mitmesugust
11. jaanuar 2017, 22:29

Tee oma suhtele uue aasta puhul suurpuhastus!

Uus aasta paneb tahes või tahtmata mõtlema, kuidas on elu siiani kulgenud ja mis võiks teisiti olla. Et aru saada, kas sinu paarisuhtes on kõik hästi või vajab see kiiresti parandamist, on hädavajalik võtt a aeg-ajalt ett e põhjalikum analüüs, soovitab pereterapeut Kätlin Konstabel.

Paarisuhe on kindlasti üks eluvaldkond, mille üle võiks aeg-ajalt natuke süvenenumalt mõtiskleda. Puudutab see ju läbisaamist meile tihti kõige lähedasema inimesega. Iga päev pole vaja süvaanalüüse ette võtta – oluline on ikka suhtes olla, mitte seda pidevalt lahata.

Vahel võiks aga suhtele otsa vaatamise jaoks aega näpistada küll. Kui probleemidele õigel ajal jälile saada ja proovida kas ise või spetsialisti abil olukorda muuta, pole vaja aastaid kehva suhtega leppida või kergekäeliselt lahku minna.

Artikli täismahus lugemiseks:
Telli digiajakiri €/kuu
Oled juba lugeja? Logi sisse