«Nii et kaks mu lemmikvaldkonda – lapsed ja muusika – on tugevalt esindatud!» rõõmustab naine. Mai tihedasse päevakavasse kuulub tuhat tegemist, kuid ta teeb neid mängleva kergusega. Kohtume telemajas, tema teises kodus. Saatejuht on tööle kaasa võtnud Pauli. Pojal on lastesaate stuudios põnev ja mänguasju jagub.Foto: Daisy Lappard
Mitmesugust
11. jaanuar 2017, 22:30

Mis on saatejuht Mai Pallingu idüllilise pereõnne saladus?

Telesaatejuhti ja lauljat Mai Pallingut ei häiri, kui ta peab tööle viieaastase poja kaasa võtma. Telemaja seinte vahel on varemgi häid lapsi kasvanud ja kui tipp-poliitikust abikaasa tuleb appi väikest Pauli kantseldama, saab ka naine oma tööle ja sellest rääkimisele pühenduda.

Saate «Ringvaade» reporterina tuntud Mai Palling (30) on sel aastal muusikalainel: ta on üks «Laulukarusselli » saatejuhte ja toimetab «Eesti laulu». «Nii et kaks mu lemmikvaldkonda – lapsed ja muusika – on tugevalt esindatud!» rõõmustab naine. Mai tihedasse päevakavasse kuulub tuhat tegemist, kuid ta teeb neid mängleva kergusega. Kohtume telemajas, tema teises kodus. Saatejuht on tööle kaasa võtnud Pauli. Pojal on lastesaate stuudios põnev ja mänguasju jagub.

Artikli täismahus lugemiseks:
Telli digiajakiri €/kuu
Oled juba lugeja? Logi sisse