«Mul pole emotsionaalset valu, sest olen õppinud oma negatiivsetest tunnetest üle olema, » nendib ta. «Olen seda endasse juba mõnda aega süstinud. Saan aru, et tähtsaim suhe, mis inimesel on, on suhe iseendaga. Kõike, mida lubame, saame lubada ainult iseendale. Kui keegi lubadust murrab, kannatad selle all ikka sina ise.»Foto: Daisy Lappard
Mitmesugust
11. jaanuar 2017, 10:52

Kuidas lahendab Erik Orgu südamevaluga seotud probleeme?

Püüan vähem süüa, kaotan kaalust kümme kilo – jaanuaris jagavad kõik inimesed veksleid oma paremale minale. Lubadusi on andnud ka toitumisnõustaja ja treener Erik Orgu, kes teab, mis tähendab olla trullakas või kannatada hingevalu käes.

Eelmine aasta tõi personaaltreenerile ja saatejuhile Erik Orgule (33) kaasa paraja tunnetekeerise. Tema abielus on ärevad ajad, teatas meedia sügisel. Mehe osalusel vändatud tõsielusarja «Kallis, sa oled kosunud» kõigil osalenutel jäi soovitud kaalunumber sel hooajal kättesaamatuks.

«Mul pole emotsionaalset valu, sest olen õppinud oma negatiivsetest tunnetest üle olema, » nendib ta. «Olen seda endasse juba mõnda aega süstinud. Saan aru, et tähtsaim suhe, mis inimesel on, on suhe iseendaga. Kõike, mida lubame, saame lubada ainult iseendale. Kui keegi lubadust murrab, kannatad selle all ikka sina ise.»

Artikli täismahus lugemiseks:
Telli digiajakiri €/kuu
Oled juba lugeja? Logi sisse