Suhted

Appi, ämm otsib igast nurgast tolmurulli ja kritiseerib kõiki valikuid! (73)

LISA KOMMENTAAR

Mann10. jaanuar 2017, 16:07
Ämm on siis õnnelik kui on noored lahku ajanud ja lapsed pendeldavad ema- isa vahet. Laste südamevalu ei lähe ämmale korda!
Minia on tulevane ämm !9. jaanuar 2017, 12:17
Kust need halvad ämmad sünnivad ? Ikka algul halb minia kellest kasvab halb ämm. Järeldus, pole need ämmad sugugi halvemad,kui miniad. Miniad noored,jaksu-energiat rohkem,kavalust meest "ärarääkida" jne. Kuid ei ole siin ilmas miskit, mis ei tule ringiga tagasi. Seega,on kunagi see "kannataja" minia i ise ärapõletud ämm,kuid siis on juba hilja oma jonni kahetseda.
Päästke ämmad!8. jaanuar 2017, 13:02
Kuulge, te kõversuised miniad. Kui ämma poleks, ei oleks ju ka teie kallist meest! Kes tegi? Ämm tegi. Kasvatas poega 20 aastat. Ja siis tuled sina, võrgutad poisi ära ja hakkad ämma põlastama.
Et9. jaanuar 2017, 10:46
No kõik normaalsed emad tahavad, et poeg ikka oma elu elama hakkaks
päästetud ämm!9. jaanuar 2017, 15:23
Ole hää, mine ravile! Oled tõesti 100% nõidämma nime väärt! Sina tegid, sina kasvatasid? kellele? Endale mängukanni? Olen kahekordne ämm ja mul pole noortega mingit probleemi, vastupidi, oleme nii väimehe kui ka miniaga väga head sõbrad! Raiu endale pähe, lapsed ei ole asjad, mida me omame, on aeg sünnitada, on aeg kasvatada ja on aeg lahti lasta, austada nende valikuid, siis ei ole ka miniad "kõversuised"!
Dr. Mõngel8. jaanuar 2017, 08:30
Siis on ju ämm, nagu ämm olema peab. Reformierakonna ämm näiteks otsib kapi tagant raha ja kitiseerib, kuna seda on vähe...
krokodill7. jaanuar 2017, 18:39
Väga tore, kui mõned saavad siin oma pingeid maandada. Kui isegi ammu surnud ämma kondine käsi siiamaani haiget teeb, on küll viimane aeg abi otsida.
****7. jaanuar 2017, 19:05
Mõned inimesed peavad kõike meeles, mis elus juhtunud on. Ilmselt ei ole igapäevaelu nii palju tähelepanu ja uusi teadmisi pakkuv, et see ämma jama inimesel meelest ära läheks või vähemalt tagaplaanile taanduks. See artikkel ongi selleks kirjutataud, et inimesed saaksid end välja elada, nii miniad kui ämmad.
krokodill,9. jaanuar 2017, 15:27
Paraku jah, võib juhtuda, et aastaid peale inimese surma, tulevad ilmsiks äärmiselt räpased asjad!
to "tead mis"7. jaanuar 2017, 18:28
Kas hakkas kergem? Võin sulle veelgi viharaviseansse korraldada. Tasu mõõdukas. Võimalus lüüa puruks taldrikuid ja väänata ämma kondiseid käsa.
võru ämm7. jaanuar 2017, 16:24
Ronite ämma koju elama ja arvate, et võite teise inimese elamisest teha sealauda. tube koristada ei viitsi, pesemata nõud vedelevad kraanikausis kui töölt koju jõuan, pesumasinas seisb tundide kaupa pesu , mis peaks juba ammu rippuma pesunööril. Laiskus ja lohakus kõikjal, koliks nad siis välja, aga ei, meil pole kusagile minna, elaks inimeste kombel, aga näe, ei jõua ja ei viitsi.
****7. jaanuar 2017, 18:40
Jah, kui minnakse elama teise inimese koju, peaks olema murust madalam. Kirjeldatud olukord võib ikka päris õudne olla, kui vanas eas ei saa rahulikult puhtas ja korras elamises elada.
Helen7. jaanuar 2017, 14:53
Kui pildi järgi võtta on pagulane rahulolematu oma ämma suhtes? Ämm justkui valge inimene, naine samuti valgenahaline. No siis peabki ämm pahane olema?
Vihakõne!7. jaanuar 2017, 15:05
Mis sulle ei meeldi poliitkorrektne perepilt või!?
Ah?
Mustus7. jaanuar 2017, 14:24
Olen ämm. Mul on ainult üks mure: lapselapsed on mustad. Sukad-sokid ja aluspesu ei kannata mingit kriitikat. Kallid ja moekad joped-püksid-saapad seepi ja vett ei tunne, keemilist puhastust ka mitte. Laste tube ei koristata, voodiriideid pestakse üle paari kuu. Ma ei ole kunagi midagi öelnud ja seetõttu on mul vaikiv luba aeg-ajalt laste toad korda teha, mõnikord olen ka nende pesu pesta võtnud. Minia ise on alati puhas ja ilus, ta on igati kena inimene ja armastab oma peret. Ta on väga abivalmis. Mitte ei saa aru, miks ta laste puhtuse probleemi ei märka. Ma võiksin muidugi rohkem aidata, aitaksingi, kuid kardan miniat solvata. Miks poeg ei tee? Tema enamasti koristabki ja teeb süüa, peseb nõusid. Et ta pesu peseks, pole märganud. Tööpäevad on mõlemal pikad. Loodan väga, et mu lapselapsed õpivad ise puhtusest lugu pidama, kuid sinna läheb veel aastaid. Lisan, et me ei ela koos, pole kunagi koos elanud.
no kui paari kuu tagant, siis on veel hästi7. jaanuar 2017, 15:29
minu lapselapsel pool aastat ühed ja samad pesud voodis. Kui küsin, et miks ikka seesama öösärk, ütleb ta, et kui see haisema hakkab, siis võtan uue. Pesumasin on, kõik on.
Sõnu pole.
****7. jaanuar 2017, 18:45
Huvitav kas kodanik Mustuse minial ja pojal ikka automaatne pesumasin olemas on. Lastega peredelt kuulen, et ka pesukuivati kulub marjaks ära. Joped, kombinesoonid pannakse masinasse ja hiljem lastakse kuivatis kiiresti kuivaks ja riided jälle kenad ja puhtad.
7. jaanuar 2017, 19:29
Oleks pesumasin, siis ma peseks alati ja oleks puhtus majas.
****7. jaanuar 2017, 22:36
Soovisin teada, kas automaatne pesumasin ja kuivati on olemas. Automaatne pesumasin on tänapäeval enesestmõistetav asi ja olen kuulnud, et kui lapsed end lasteaias ära ei määri, siis talu õues teevad seda kindlasti ja kuivatist on suur abi. Minul kuivatit ei ole aga kui lapselapsi peaks tulema, siis ma selle ka hangin. Pole mõtet miniaid kiruda kui elementaarseid asju ei ole majja muretsetud.
ämm8. jaanuar 2017, 10:25
siis osta pesumasin ja igaks juhuks kuivati ka, aga ma tahaks teada, kes need riided masinasse paneb? Poole päevani vedelete voodis, ülejäänud aja istute arvutis, lapsed kasimata ja närivad leivanukki, toidu valmistamine käib ka ju üle jõu ja mõistuse.
****8. jaanuar 2017, 11:26
Mina olen 53 aastane ja sel ajal kui noor olin ja lapsed väikesed ei olnud ei arvuteid ega automaatpesumasinaid. Praegu on pesumasin olemas ja võiksin vabal päeval kasvõi poole päevani voodis vedeleda, sest mu kohustused võrreldes varasema ajaga on kordades vähenenud.Tean, et täpselt selliseid noori naisi, nagu te siin kirjeldate on olemas. Mehed ja pojad peaksid siiski ka lahtiste silmadega vaatama kelle endale naiseks võtavad. Kui poeg võtab laisa ja lohaka naise, siis puudub ju sel pojal kriitikameel täielikult.
****8. jaanuar 2017, 11:29
Poeg saab täpselt sellise naise nagu ta valib ja valida oskab. kui poeg ei näe, et mustus majas ja lapsed söömata, siis on ise samasugune.
****8. jaanuar 2017, 11:34
Lisan juurde, pesukuivati vajalikkusest ei rääkinud mulle mitte noored inimesed vaid laste vanavanemad vanuses 60 aastat. Nii, et selliseid vanavanemaid, kes need asjad muretsevad ja nende vajalikkusest aru saavad on isegi maal ja taluperedes.
tead mis,7. jaanuar 2017, 13:52
koos elu, "No mis siis, kannata ära!" Ela ja kannata niipalju, kui sa ise tahad, aga ära tule siia teisi õpetama, eksole! Kui ämm ei hooli minust, ei hooli ta ka ei oma pojast ega poja lastest vaid tahab neid omada nagu oma kristallvaasi või portselanserviisi, armastusega pole siin midagi pistmist! 7 aastat meie elust, muutis ämm meil maapealseks põrguks ja veel aastaid peale surma, ulatuvad ta kondised sõrmed meid segama. See, mida ta tegi oma pojale, kes teda armastas, hooldas ja mattis, on kohutav! Nii et, pista oma õpetused endale...!
7. jaanuar 2017, 19:32
ma ei liiguta enam lillegi sinu heaks, mine oma lapsekarjaga kus iganes
19.329. jaanuar 2017, 15:48
1. elas ämm meiega 2. pole ta kunagi minu heaks lillegi liigutanud 3. minu lapsed on ammu juba oma elupeal! Aga sinu sõnakasutus on 100% ämma oma, tubli!
Ka ämm9. jaanuar 2017, 16:11
Ometigi abiellusid just tema pojaga, poeg vististi meeldis ja sobis, kuigi oli ämma sigitatud ja kasvatatud. Kasvatatud just nii heaks meheks, et sinusugune kurjajuur teda ihkas ja valis :)
Pööriöölane7. jaanuar 2017, 13:41
koos elu 7. jaanuar 2017, 13:25
vahel on koos elamine majanduslikult mõistlik. ämm enamasti armastab oma lapselapsi, seega tasuta lapsehoidja olemas. Oletame, et vingub ja viriseb pojanaise üle. No mis siis, kannata ära. Usu - enamik häid mehi on oma ema käpa all (vt seriaali Õne 13 Allanit!). mees, kes ema ei austa, ei austa tavaliselt ka oma naist ja elu üldisemalt. Kõige nõrgem lüli siin on minia, kuid samas ka kõige tugevam lüli. Tema valib. Kui talle ämma võimukad ettekirjutused ei sobi, tuleb mehega tõsine jutt maha pidada, mitte ämma ajalehe kaudu kiruda ja edasi susiseda.
****7. jaanuar 2017, 18:50
Olen keskealine naine ja elukogemusest võin öelda, kõik see mille ämm pojanaisele teeb, kõik tuleb kaarega oma pojale tagasi ja ei ole sellisest teiste elu vahele toppimisest õnne kellelegi. Eks ämmade pärast on inimesi lahkugi läinud.
****7. jaanuar 2017, 18:52
Kui ämm on minia välja vihastanud, mis voodielu siis seal peres veel olla saab ja kui seda juhtub tihti, siis on asi päris hull.
hea mees8. jaanuar 2017, 08:19
küll ema käpa all ei ole. austamine ei ole käpa all olemine.
Peretütar7. jaanuar 2017, 13:21
Kallid abiellujad, kui abiellute, siis elage ALATI omaette, siis elate "raudselt" palju õnnelikumalt kui ämma, äiaga koos elades. Kui ei usu, siis katsetage järgi ( muidugi kui olete võimelised omaette elama ).
Marusa7. jaanuar 2017, 13:18
Minu ämm elab teises riigis.pole 3 aastase suhte jooksul kordagi ämma näinud.
analüütik7. jaanuar 2017, 13:15
Anna ämmale kinga või kolige eraldi elama.
arvamus7. jaanuar 2017, 13:08
Mina näen siin tüüpilist olukorda, kus ämm on seksuaalselt rahuldamata ja elab ennast noorte peal välja. Noored võiksid mõelda välja plaani, kuidas ämmale üks või paar armukest organiseerida ja küll ta siis inimeseks muutub.
Ämm otsib kulmurulli7. jaanuar 2017, 12:33
no7. jaanuar 2017, 12:10
Mul pole ka ämmaga vedanud... Nüüd kogub kappi raha,et see pärast viia kuhugi mingile kampsuniga mehele,aga mulle ei ütle midagi,kuhu ,või mida. Imelik inimene,pealt ei ütle küll midagi nagu.
Ega äiadki alla jää7. jaanuar 2017, 12:02
Mul oli selline äi, kes kainelt niisama hädaldas, aga täis peaga hakkas kätega vehkima ja talle meeldisid ka kööginoad.
Ma ütlesin talle mitu korda, et kui ta peaks minu vastu kätt tõstma, siis ma murran selle käe ära.
Kord ta jälle laamendas, võttis köögis sahtlist noa ja asus siis sellega ka mind "kasvatama".
Sõda pidanud ja igasuguseid asju näinud mehena viisin oma lubaduse täide.
Järgmisel päeval koju tulles oli diivanil mind põrnitsemas äi, ämm, naine ja tema vend.
Hakkasid tänitama, et kuidas ma nii ja naa ikka... äial käsi kipsis ja paelaga kaelas.
Ma täiesti rahulikult ütlesin, et iga kord murran käe ära, kui mulle kallale tullakse ja sellega on selleks korraks see teema lõppenud.
Väga rahulikuks jäi see äi.
Neiutar7. jaanuar 2017, 12:57
Huvitav, kas see meetod aitab ka ülbe ja noriva ämma vastu, peaks proovima (kodurahu huvides).
Lisan selgituse7. jaanuar 2017, 16:12
Inimene on karjas pealik täpselt niikaua, kui tal seda lastakse olla. Kui keegi ämm või äi muutub pealikuks, siis tehakse temale selgeks, et seda tema ei ole.
Nagu loomakarjas, üks kord ja põhjalikult.
Seda, kes laseb end kiusata- seda kiusatakse lõpuni, kes laseb end peksta, seda jäädaksegi peksma- see on küll inimlik komme ja loomakarjas ei kehti, sest karja nõrgendamine pole just tark tegu.
Tugev hakkab vastu ja üks kord ja nii, et teist korda enam ei peaks juhtuma.
Kes hakkab vastu- selle suhtes tekib respekt, kui tekib viha ja vimm- siis on valesti vastu hakatud.
Noavõitluse korraldamise eest on murtud käsi väga odavalt ja hästi saadud karistus, sest kriminaalses maailmas ja mustlaste kommete kohaselt torgatakse see nuga ründajale taguotsa muide.
Aga koduses majapidamises siiski sobilik õppetund ;). Vähe sellest, äi ei hakanud enam mitte kunagi ka teistega laamendama.
selgitajale. 8. jaanuar 2017, 10:29
Kui elad minu katuse all, siis ela normaalselt või koli välja, see on alati lubatud, aga oma kodu ma lagastada ei luba.
OIOIOIOIOIOI...8. jaanuar 2017, 16:16
Et sa siis võid oma väimehe kui sea jõuludeks ära susata, kui omas kodus oled!? Jood mitu päeva ja kukud noaga vehkima- oma kodu ja ise tead, mida teed?
Mis lagastamisest siin juttu nüüd oli?
Äi7. jaanuar 2017, 10:39
2 ämma jutustavad, Kuda tytar elab? Pole viga, kasukas kingiti, kuurordis käib, hea mees sattus. Aga poeg? Lirvaotsa sattus, kyll osta kasukas, kyll vea mereäärde
Heasoovlik inimene7. jaanuar 2017, 10:31
Kurjale ämmale osta kommi ja tee pai, vinguvale ämmale kadakas püksi.
Neiutar7. jaanuar 2017, 13:00
Ma kinkisin ämmale sünnipäevaks kaktuse, noh "märguandeks", aga see tõesti aitas.
Mina7. jaanuar 2017, 10:22
Rikkusin ka ämma arvates tema poja elu Seetõttu et arvasin et oma kodu on ikka parem kui koos. Sest minu mees tegi ämma kodus kõik. Ehitas remontis jne. Aga elada lubas meil seal vaid ühes toas. Sest igal st mehe vennal ja õel peab ka jääma ju oma tuba.... Sõda oli kohutav mis tipnes võtetega ladina seepidest... Nüüd viimased 10 aastat me isegi ei ràâgi enam Kui olin noor siis alul ei julgenud vastu ka hakata... Parim oli see kui ämm kinkis mulle jõuluks oma vanu nõukaaegseid pesusid mis olid ilmatusuured. Nii ta mind siis mõnitas ... Kui oleksime sinna elama jäänud poleks kindlasti meie peret Praegu on kõik ok aga ainult ämmaga mina ei suhtle
Õpi 7. jaanuar 2017, 10:33
Kirjakeel selgeks, küllap hakkab ämm tarka miniat ka austama.
Sorry7. jaanuar 2017, 10:38
Kui riivasin sinu kirjakeelefanatismi
No7. jaanuar 2017, 10:40
Naljakas kommentaar, oleksid ise nagu see ämm
Ämm!7. jaanuar 2017, 10:59
Noored elagu kindlasti omaette.Ämmad elage oma elu, Teie olete need noored kasvatanud.Kui keegi on nii alatu ja julgeb oma pesu kinkida, siis tuleb see tagastada.
Mida vähem noorte ellu sekkuda, seda rahulikum neil ja ämmal ja ka äial.Austage üksteist, siis minnakse rõõmuga külla, nii noortele kui ämmale ja äiale.Päikest!
posijast ämm7. jaanuar 2017, 11:34
Kui noored emaette elama kolivad,kes siis mind vanas eas teenindab? Kes laguneva elamise eest hoolitseb? Ei, ei ja veelkord ei. Kasutan kõiki salakavalaid võtteid,et noori enda pihus edasi hoida.
7. jaanuar 2017, 11:40
Tānapāeva noored ikka pāris jalad lambist. Āmm kingib temale vana pesu, et sellega kōik nurgad tolmust puhtaks vōetaks, tema aga endale selga sobitama.
Ämm 8. jaanuar 2017, 15:59
Sa minia kirjuta oma nime all.
Raivo7. jaanuar 2017, 10:13
Iga pere elagu omaette ja polegi probleeme.
kõik õige,7. jaanuar 2017, 22:56
aga omaette elamine ei päästa kutsumata kõlalistest. Kui võõras kutsumata, siis ei tee kuulmagi, kui aga oma ämm, tuleb paraku sisse lasta, sest vaatamata kõigele ebameeldivale on ta ju ikkagi sinu abikaasa ema. Kui armastad ja austad abikaasat, tuleb paratamatult ka tema vanematega arvestada. Siis ju eraldi ealmine ei aita juhul, kui üks vana inime on otsustanud domineerida ja võimutseda. Päris karm värk tegelikult. Seda karmim, kui mees on mingi pehmo, kes puhkab loorberitel ja laseb asjal olla ega tõmba piiri vahele, et see siin on ema ja see siin on naine ning tegelt pole emal ega naisel mitte midagi jagada, kuna ämma mees ei saa olla tema poeg, ega minia lemmiklaps tema oma mees. Ei tasu rolle segi ajada, minia ei saa emalt poega võtta, ega ämm minialt meest...kui mees on mees. Kui mees pole mees, siis vahet pole, võivad memmekad meesteta emadele vihmavarjuhoidjateks või saatjateks jääda. Pole üldse tülikoht.
Tase-tase7. jaanuar 2017, 10:11
Noh, leidsid jälle Perekoolis ühe teema, mida enda nime alt esitleda? Tubli, ÕL ajakirjanik...
ämm7. jaanuar 2017, 09:45
ei tasu ikka igas asjas ka mind süüdistada. Muidugi hea vabandus - ämm on hull ja vastik...
Aga vaataks kord ka ennast, kas oled prillikivi?
Osake ise ka normaalsed inimesed olla ja elada ja kaaslastega arvestada!
Ämmale7. jaanuar 2017, 10:31
Kui minia on nii halb, siis patsuta ainult endale õlale. Sinu kasvatatud pojake ta valis. Nüüd naudi oma töö vilju ja pea suu.
****7. jaanuar 2017, 22:41
Täpselt nii ongi. Kui minia ei meeldi, siis pidi see poeg ju piisavalt loll olema, et sellise valis või teine variant on see, et poeg paremat ei saanud.
kah ämm7. jaanuar 2017, 10:33
ausalt, kui mina oma poja peret läheks torkima, viige mind ära teatud raviasutusse. poeg ja minija on täiskasvanud inimesed. täiskasvanud inimene elab oma elu nagu tahab ja oskab. torkiv ämm pole kohe kindlasti prillikivi.
Ruudi7. jaanuar 2017, 13:12
Ma tean ka üht, kes ütles, et on puhas kui prillikivi, aga näe eksis oma hinnangutes.
kulla ruudi7. jaanuar 2017, 22:42
too prillikivi oli isane, seega kohe kindlasi ei olnud tema ämm.
O. N.7. jaanuar 2017, 13:08
Ammad elavad omas "vanas" ajas, noored moodsas kaasajas, kaugel lahkhelid siis enam on.
Urve8. jaanuar 2017, 12:43
Kui vanad need tänapäeva ämmad siis ikka on? Mina nii ämm,kui minia korraga. Hoian mõlemiga suhteid ja distansi😂
se-to7. jaanuar 2017, 09:40
Tänapäeva naised ju kardavat lappi kätte võtta
Kui oled kooseluks valmis siis7. jaanuar 2017, 09:02
Miks peate vanematega koos elama?
...7. jaanuar 2017, 07:28
tunnen kaasa kõigile abielupaaridele, kes elavad koos ämmaga alates abielu algusest.
Koos võib hakata elama olude sunnil siis, kui lapsed on juba täisealised. Laste kasvatamine on nii tõsine tegevus ja koormus vanematele, et selle kõrval tunda veel iga päev ämma hindavaid pilke, tujusid, erinevaid arusaamu, on ka kõige rahumeelsemale perele üle jõu käiv.
Aga ilmselgelt on olemas ka selliseid malbeid, kõike välja kannatavaid , kellel ei teki kunagi probleeme. Igaühele see, mida ta siidab taluda.
Pealegi meie aeg on kohutava kiirusega muutuv ja põlvkondade arusaamised ei ole kokkusobivad.
vanaema-ämm7. jaanuar 2017, 16:36
Pole tarvis neid ämmasid mõnitada, nemad on reeglina pärit ajast kui lastele õpetati puhuse korra hoidmist nii enda riietuses kui kodus, aga nüüd on noortel seljas riided, mis ei tea triikimisest midagi, harva ehk kohtuvad pesumasinaga, ülerõivad on samuti kortsunud ning haisevad sigaretisuitsu järgi, kõik visatakse käest, lasteriided on kusagil hunnikus, toolidel vedelevad samuti riided, kapis on seapesa, vannituba musta pesu lademeid täis, wc koristamata, tegin kõik, et noored saaksid omaette elamise, panustasin sellesse kogu oma raha ja nüüd kui näen seda segasummasuvilat ja lapsukesi, kes on riides nagu pulstikubud- teate, hinges on lausa valus. Samas käib kogu aeg jutt, et suuremat ja paremat elamist oleks tarvis, aga kuidas siis suurem elamine karda saab kui seda 3 toalistki ei suuda hoida korras.
****7. jaanuar 2017, 22:45
Sellist korralagedust on tõesti paha vaadata ja seda ka kui lapsed nagu kaltsakad riides käivad ainult et kus need poja silmad siis olid kui naise võttis? See oli väga tubli, et noortel aitasite omaette elamise muretseda.
mis8. jaanuar 2017, 08:33
sina õpetasid oma lapsi. järelikult oled halvasti õpetanud. mis see aeg siia puutub. iga inimene kasvatab oma lapsed ikka ise. kuuled pidevalt neid saamatuid rumalaid vanemaidki kurtmas omaenda laste üle: laps on laisk, konutab aina omaette, tuba ei korista, midagi ei tee. no mis jutt see on. kui sa ise ei tegele pere ega lastega, need on sulle nagu asjad, mis seisku riiulil ega tehku tüli. lastel midagi teha ega vastutada-hoolitseda ka ei lasta, ainult tänitatakse kui ette jääb või meelde tuleb. lastele ei anta mida nad vajavad - armastust, hoolt, korda, aga kui need lapsed saavad täisealisteks, siis elatakse nende peal ikka omaenda elu edasi, passitakse ning kirutakse nagu d e b i i l i k u i d.
vanaema-ämm8. jaanuar 2017, 10:39
Küllap see pere varem või hiljem lagunebki, seda ma muidugi laste pärast ei taha, nad vajavad ikkagi ema, aga paistab, et pojal on ka juba häbi kui lapsi lasteaeda viib. Poeg käib tööl, naine kodune, peaks ju aega jätkuma, et pere ja kodu eest hoolt kanda. Mina aga nende koju koristama ei lähe, ei taha pahandusi, laste riided teen korda küll kui nad minu juures külas on. Kohe üldse ei saa aru, kuidas küll inimene mitte midagi tehtud ei saa, terve päev kodus , lapsed lasteaias, miski ei sega kodu korda teha ja toitu valmistada. Valel on lastest nii hale, et pisar tuleb silma, aga siin käib üks ämmade pommitamine koledate sõnadega ja veel koledamate soovitustega neist vabanemiseks.
asd8. jaanuar 2017, 22:47
See kirjeldus viitab väga depressioonile. Kindel, et selle naise vaimse tervisega midagi lahti ei ole. et ta reaalselt ei suudagi ja vajaks väga proffessionaalset abi?
Lihtne on öelda, et must ja räpane ja ei viitsi, aga seal võib kahjuks olla palju põhjusi taga, millest Sina hea vanaema-ämm ei tea.