Lubaduste tegemine ei ole kunagi raske osa. Selleks kulub vaid üks otsus. Nendest kinni pidamine on aga teine lugu, sest kipume omale teinekord liiga suuri eesmärke seadma. Lubame endale, et hakkame tervislikumalt toituma, jätame suitsetamise maha, treenime ja sööme end suveks vormi ja tahame selle ajaga lugeda veel 12 raamatut ning leida enda kõrvale eluarmastust.Foto: PickJumbo
Mitmesugust
26. detsember 2017, 19:55

Kuidas oma uusaasta lubadused päriselt täide viia?

Supertoidusegude tootja ja ettevõtja Sven Nuum jagab enda blogipostituses väärt mõtteid, kuidas uueks aastaks seatud lubadused päriselt täide viia.

Lubaduste tegemine ei ole kunagi raske osa. Selleks kulub vaid üks otsus. Nendest kinni pidamine on aga teine lugu, sest kipume omale teinekord liiga suuri eesmärke seadma. Lubame endale, et hakkame tervislikumalt toituma, jätame suitsetamise maha, treenime ja sööme end suveks vormi ja tahame selle ajaga lugeda veel 12 raamatut ning leida enda kõrvale eluarmastust.

Liiga suurte eesmärkidega teeme lubaduse täitmise ise enda jaoks vahel kättesaamatuks. Tahame võtta korraga liiga suurt ampsu, milleks me tegelikult valmis ei ole. Sest seda on lihtsalt liiga palju korraga.

Ja siis me pettume iseendas, sest me ei saanud hakkama. Sest me ei pidanud tehtud lubadust. Sest me loobusime juba jaanuari kolmandal nädalal. Ülejäänud aasta peame elama tundega, et “olen luuser; ma ei saanud hakkama”.

Kas äkki on mõni parem lahedus või moodus, kuidas oma uue aasta lubaduse täidetud saaks? Loe Sveni mõtteid SIIT ja saad teada, kuidas tema enda uusaasta lubadused päriselt täide viis!

Foto: PickJumbo