Tervis on aga tarviline vara, sest Ivo tahab oma lapselastega veel palju päevi koos veeta. Vanaisa olla on laulja jaoks võrratu tunne. «Olen otsustanud, et just nende jaoks võtan nüüd aina rohkem ja spetsiaalselt aega. Muusik tunnistab, et viimane lapselaps on nende perekonna taas rohkem kokku toonud.»Foto: Daisy Lappard
Mitmesugust
4. jaanuar 2017, 10:31

Ivo Linna: «Lapselaps on meie pere taas kokku toonud.»

«Teeme nii, et seekord ei kirjuta minust sellist moosist lugu,» palub Ivo Linna intervjuud kokku leppides. Eesti muusikatööstuse kõige kuulsam mees armastab asju otse öelda poliitkorrektsusele vilistades, ja on sellisena märksa mitmetahulisem, sallivam ja muhedam, kui võiks arvata.

Ivo aastalõpp on olnud kiire ja töömahukas, seetõttu pole just kerge tihedasse graafikusse veel ühte kohtumist lisada. «Möödunud aasta oli väga edukas. Parim asi on see, et sain taas vanaisaks,» tunneb muusik.

Tervis on aga tarviline vara, sest Ivo tahab oma lapselastega veel palju päevi koos veeta. Vanaisa olla on laulja jaoks võrratu tunne. «Olen otsustanud, et just nende jaoks võtan nüüd aina rohkem ja spetsiaalselt aega. Muusik tunnistab, et viimane lapselaps on nende perekonna taas rohkem kokku toonud.»

Artikli täismahus lugemiseks:
Telli digiajakiri €/kuu
Oled juba lugeja? Logi sisse