Foto: Pixabay
Mitmesugust
2. jaanuar 2017, 17:36

Kati Orgu praktilised soovitused selleks, et 2017 oleks Sinu elu õnnelikem aasta

Innustav nõustaja, treener ja holistilise elustiili austaja Kati Orgu jagab läbi enda sotsiaalmeediaplatvormi tõeliselt häid soovitusi selleks, et teha esimesi samme õnnelikuma ja tasakaalukama eluni.

"Kutsun sind endaga koos teekonnale. Kindlasti ei ole "Õnnelik 2017" uusaastalubadus, mis paari nädala pärast maha vaibub. Selle tuumaks on midagi suuremat, sest paljud meist vajavad muutust ja koos on ikka kergem," kirjutab Kati Orgu enda Instagramis.

Kuidas tasakaalu poole liikuda? Esimesteks sammudeks on enda keha ja vaimu eest hoolt kandmine. Kui sa ei tunne ennast füüsiliselt hästi, siis on raske või vahel isegi võimatu mõtetes ja tunnetes paremasse kohta liikuda. Ja kui oled emotsionaalselt rivist väljas, siis varem või hiljem mõjutab see ka füüsilist keha. Kas oled täheldanud, et pingelistel stressirohkematel perioodidel kannatab selle all ka üldine tervis?

Kahjuks või õnneks pole tasakaalus ja terve õnnelik olemine seisund, mida oleks võimalik peale selle saavutamist vanade harjumuste juurde tagasi minnes säilitada. Sinu tänane elu on tehtud valikute ja läbi selle harjumuste peegeldus. Parema tulemuse saamiseks tee paremaid valikuid! Kui soovid elu muuta, siis vaatle oma igapäevaseid valikuid ja harjumusi, millele muidu tähelepanu ei pööraks ja sealt leiad vastuse oma küsimustele."

Kati Orgu praktilisi punkte ja kogu postitust loe edasi SIIT!

Foto: Pixabay