"Jagasin teiega pühadehõnguliste pannkookide retsepti, ent täna meisterdasin midagi uut - krõbeda piparkoogimüsli. Et ma jällegi ühtegi sedalaadi retsepti ei leidnud, nuputasin oma müsli ise välja," tutvustas Pille-Riin enda nuputatud retsepti.Foto: genefic.net
Mitmesugust
25. detsember 2016, 16:00

Mida teha jõuludest järelejäänud piparkookidega?

Blogija Pille-Riin jagas eelmisel nädala pühadehõngulist retsepti (vaata siit), mida on tore enne jõululaupäeva küpsetada. Kui aga pannkoogid küpsetatud ja enam ei oska piparkookidega miskit ette võtta, siis tal on varuks veel üks mõnus idee!

"Jagasin teiega pühadehõnguliste pannkookide retsepti, ent täna meisterdasin midagi uut. Et ma jällegi ühtegi sedalaadi retsepti ei leidnud, nuputasin oma müsli ise välja," tutvustas Pille-Riin enda nuputatud retsepti.

"Eks müsli on nagu müsli ikka, aga et see veidike jõululisem oleks, lisasin ohtralt kaneeli, kardemoni, peoga piparkooke, apelsinikoort ja jõhvikaid. Pähklid ja seemned saab igaüks valida oma maitse järgi, kuna mulle seostuvad jõuludega just Kreeka pähklid ja mandlid, siis lisasin need."

Pille-Riinu piparkoogimüsli retsepti saad täpsemalt lugeda siit!

Foto: genefic.net