"Veel paar aastat tagasi raiusin nagu rauda, et kui mees peaks mind petma, jalutaksin sekundipealt minema. Nüüd ma enam nii ei arva."
Mitmesugust
21. detsember 2016, 11:21

Malluka kolumn / Petmise võib andeks anda

Mulle jäävad pidevalt silma artiklid, kus kirjutatakse punkt punkti haaval, milline on hea suhe. Välja tuuakse ka see, mida sellises suhtes olles kindlasti tehakse, ja asjad, mida kindlasti esineda ei tohiks.

Naljakas, kuigi olen alles 26aastane, saan isegi mina aru, et iga suhe on nii omanäoline, et sääraseid kirjutisi ei tohiks keegi tõe pähe võtta. Kuid on inimesi, kes seda teevad ja nende järgi elavad. Mul on tuttav, kes jättis ühe väga toreda mehe ruttu maha, sest tollel polnud kinnisvara. Naisel oli aga kindel arusaam, et kaaslane peab olema oma maja või vähemalt korteriga. Muidu oli mees väga tore, aga see ei mänginud enam rolli, kuna ei ühtinud kujutelmaga varakast meesterahvast. Muuseas, see naine on nüüd koos ühe mehega, kellega nad näevad kaks korda kuus, kuid elada saab uhkes isiklikus majas. Oleneb prioriteetidest, eks ole. Mõne jaoks pole oluline iga päev koos olla, peaasi et oleks rahaline kindlustatus.

Veel paar aastat tagasi raiusin nagu rauda, et kui mees peaks mind petma, jalutaksin sekundipealt minema. Nüüd ma enam nii ei arva.

Artikli täismahus lugemiseks:
Telli digiajakiri €/kuu
Oled juba lugeja? Logi sisse