Ilu ja mood
18. aprill 2017, 18:58

Tehke kallimaga romantikat!

Looduskaunil Rocca Al Mare pankrannikul, otse mereranna läheduses asuv Rocca Al Mare Hotel on ideaalseks puhkusekohaks, ilma et peaksid innast lahkuma.

Hotelli kaunis ümbrus, avarad merevaated ja linnulaul panevad puhkajaid kergesti kiirustavat elu ja linnakära unustama. Hotell sobib peatumiskohaks kõikidele – ümbruskonnas asuvad hulgalised vaba aja veetmise võimalused (nt Vabaõhumuuseum, Tallinna Loomaaed, Rocca Al Mare kaubanduskeskus) muudavad hotelli sobivaks peredele, kiire ühendus linnaga sobib äriklientidele ning romantiline ümbrus loob ideaalse õhkkonna ka privaatset puhkust otsivatele kaaslastele.

Lisaks mugavatele tubadele ja meeldivale atmosfäärile, leiab hotellis täiendavat lõõgastust hotelli tervise- ja massaažikeskuses, kus on võimalik täies ulatuses nautida erinevaid professionaalsel tasemel ja efektiivseid protseduure.

Hotelli esimesel korrusel asub restoran Rocca Al Mare, kust avaneb suurepärane vaade Tallinna lahele ja Stroomi rannale. Rahulik interjöör, hõrgutav valik Euroopa köögist ning professionaalne teenindus tagavad restorani külastajatele meeldejääva elamuse.

Veeda romantiline puhkus oma kõige kallima seltsis!

Vaata pakkumist kahele!