Foto: VIDA PRESS
Suhted
14. detsember 2016, 10:57

TERAKE SEKSIHARIDUST: 6 asja, mida sa naise intiimkehaosast ei teadnud (41)

Naise tupe teema puhul on teadmised selle kohta mehe jaoks jõud ja võim, kirjutab Ask Men. Mis tähendab seda, et ilmselgelt tuleb sulle kasuks kogu haridus, mida selles vallas omandada saad: kuidas see töötab, mismoodi on sel hea ja kuidas kõige paremini partneril lahti saada. Küsi uuelt partnerilt, mismoodi talle sealt alt puudutamine meeldib ja kahtlemata näitab ta meeleldi sulle ette kõik, mida sa seal rajoonis tema heaks teha saad. Aga tupe teemal on ka asju, millest ta sulle ei räägi – ja millest ehk ei peakski rääkima – ent mis samas tulevad teadmistena sulle kasuks.   

Ükskõik kui palju sa ka poleks pornot vaadanud, kui paljusid naiste jalgevahesid jõllitanud või seksuaalhariduse tunnis tähelepanelik olnud – need on asjad, mida sa ei tea, kui naine neid sulle otse ei räägi. AM küsiski naistelt nii: mida nad oma kutile oma tupest parem ei räägiks?

1. Kui palju ta kulutab raha selle hooldamiseks.

"Piisavalt raske on juba leida Brasiilia vahatajat, keda sa oma jalgevahe juurde usaldad," nendib 25-aastane Amber. "Ja kui leiad vahataja, kes mõjub rahustavalt ning teeb protsessi läbi nii kiirelt ja valutult kui võimalik, siis kas sa tõesti hakkad temaga kauplema? Minu vahataja võtab 50 dollarit (47 EUR) ja ma lasen end vahatada iga 4-6 nädala tagant (suvel kasvab karvastik kiiremini – vean kihla, et mehed ei teadnud seda ka!). Aga ma ei ütleks iialgi mehele, kellega käin, kui palju ma maksan, et asjad seal siledad hoida."

2. Et mõnikord lehkab see ilma igasuguse põhjuseta.

"Ma olen äärmiselt puhas ja pesen oma alakeha iga kord, kui duši all käin," räägib 29-aastane Magan. "Aga isegi nii on iga kuu kindel aeg (tavaliselt kohe pärast kuupuhastust), kui see lihtsalt lõhnab nagu tupp ja selle vastu ei saa midagi teha. Lihtsalt on asju, mille vastu sa midagi teha ei saa. Aga ma eelistan hoida asjad loomulikuna. Ma pole meestega, kellega olen maganud, kunagi sellest lõhnast rääkinud ja samuti pole keegi neist kunagi kurtnud. Ma ei tookski vestluses välja tõika, et tupe lõhn sõltub sellest, millises faasi naise tsükkel parajasti on."

3. Ta tegelikult ei teagi, missugune see välja näeb.

"Mu abikaasa ei teagi seda, aga ma tõesti pole kunagi oma tuppe lähedalt näinud," märgib 31-aastane Michele. "Õnneks on ta ise alati oma teed sinna teadnud. Arvan, et paljud naised ei tuleks välja tunnistusega, et nad tõesti ei tea, missugune see välja näeb. Mu abikaasa on sinna alla laskudes öelnud asju nagu "oh, see on nii ilus" või et see näeb välja nagu koobas ja minu meelest on need kommentaarid armsad. Ja ma ka usun seda, mida ta räägib."

4. Kui karvane see tegelikult on.

"Kui ma oma jalgevahet järjepidevalt ei hoolda, siis näeb see välja nagu okassiga," nendib 26-aastane Tiffanie. "Olen tõsiselt kaalunud püsivama karvaeemaldusefekti saamiseks seda laserdada, sest iga kord, kui ma oma põõsast raseerin või isegi vahatan, tuleb see kättemaksuhimuliselt tagasi."

5. Kuidas ta end oma lennuraja suhtes tunneb.

"Paar vahatajat, keda olen proovinud, on mu lennuraja vussi ajanud," kurdab 23-aastane Sam. "Ja mind tõsiselt riivab, kui see ei näe kindlat viisi välja. Ma tean, et see kõlab pinnapealselt, aga ma tõsiselt vihkan seda, kui olen täiesti karvutu – kuid mitte niipalju, kui vihkan seda, et rada on kõver ja ma pean sellest lahti saama ja selles olukorras nullist uuesti alustama. Tunnen end seksikamalt, kui mul on seal all natuke rohkem karvu. Ma ilmselt ei ütleks mehele, et ma mõnikord nutan, kui mu lennurada pole õige."

6. Kui tihti ta teeb Kegeli harjutusi.

"Teen neid just praegu teie küsimustele vastates," kirjutab 32-aastane Melissa. "Olen fitnessitreener ja kindel naiste Kegeli harjutuste – mis parandab teatud spordiharjutuste sooritust – pooldaja. Aga ma arvan, et intiimselt lähedase inimese jaoks võiks olla peletav teada saada, et sel ajal, kui me teeme midagi koos, näiteks sööme lõunat või vaatame filmi, teen ma samal ajal harjutusi oma vaagnapõhjale – isegi siis, kui mu põhjused pole ainult puhtalt seksuaalsed."