Foto: VIDA PRESS
Suhted
9. detsember 2016, 11:55

ÄRA TULE LIIGA VARA: 8 nippi, kuidas voodis kauem vastu pidada (6)

Temakese jaoks on see naljakas ja sinu jaoks piinlik, kui see lõppeb ... liiga kiiresti. Men's Fitness konsulteeris seksuoloogidega ja pani kirja kaheksa nippi, kuidas ekstaasi pikendada ja seda piinlikku enneaegset seemnepurset ära hoida. Sest magamistuba on ilmselt see üks ja ainus koht, kus mees ei taha olla kõige kiirem. 

1. Tutvu "Kaamasuutra" tehnikatega

Seemnepurske edasilükkamiseks on olemas üks trennitehnika. Alusta aeglaselt: üksainus sisse/välja käik iga kolme sekundi jooksul. Siis peaks 4-5 minuti jooksul tasapisi rohkem käike lisama, kuni lõpuks on tempoks üks käik sekundis. Kui mees tunneb, et tal hakkab tulema, siis peaks ta peatuma ning "hoidma end partneri sees seni, kuni ta tunneb, et on kontrolli tagasi saanud. Siis alustab ta kogu protsessi uuesti".

2. Lülita oma pea välja

Ärevus selle üle, kuidas sooritus kulgeb, on seksis mehe jaoks üks suurimaid häirijaid. Mõtlemine tuleks lülitada ümber enesekindlamale sisemisele häälele. Kui ärevus hakkab tekkima, siis tuleks peatuda, hingata ja siis keskenduda oma kehas toimuvale. Püsi peast väljas ja kehas sees.

3. Tee kavas muudatusi

Parim asi, mida teha, kui hakkad üle ääre jõudma: võta tempo maha. Proovi naist õrritada. Tõmba peenis välja ja hõõru seda õrnalt tema häbememokkade vastu ja vahele. Seal on palju närvilõpmeid, mille stimuleerimine naisele naudingut pakub. 

4. Aeglusta tempot

Meestele on väga sageli kinnisideeks suruõhuhaamri tempo. Selle asemel võta seksimiseks aega. Tasasem tempo loob parema ühenduse. Sensuaalsust loob paitamine ja temakese keha ülejäänud osade avastamine. Suudle ta kaela, limpsi kõrva ja lase kätel ta kehal rännata. Naudi reisi sihtpaiga poole.

5. Proovi erinevaid harjutusi

Pubococcygeus-lihaste treenimine: peata pissides lihaste abil uriinivoog. Tee vastavate lihaste kokkutõmbamise harjutust 15 korda päevas. Sisuliselt pumpad sa nii oma peeniselihaseid üles, seeläbi parandad vere juurdepääsu peenisesse ja kasvatad ka oma psühholoogilist enesekindlust.

6. Katseta 7 ja 9 meetodit

7 kiiret sisse ja välja tõuget. Seejärel 9 aeglast sisse ja välja tõuget. Seejärel kordused. Rütm on hea just meestele, kes ei kipu kestma nii kaua kui partner vajaks. Ning hästi stimuleeriv on see rütm ka naistele.

7. Ära mine sügavale

Kui tunned, et sügavale surumine võib kaasa tuua liiga kiire orgasmi, siis püüa siseneda vaid tupe alumisse osasse – teisisõnu, tee madalamaid tõukeid. Ka võib sinu vastupidavust kasvatada see, kui teed vaheldumisi sügavaid ja madalaid tõukeid – ning ühtlasi on see väga lõbus.

8. Pigista

Mehe peenisel on kolm ala, mille pigistamine või millele surve avaldamine aitab erektsiooni säilitada. Moodusta nimetissõrme ja pöidla abil rõngas ja võta erekteerunud peenise juurest munandite juures ümbert kinni. See aitab hoida peenist verega varustatuna. Teine koht: avalda survet peenisepea alumisele osale. Ja kolmandaks: lahkliha ehk punkt munandite ja päraku vahel, katsudes nagu ninaots. Kui seda sõrmega suruda, siis ummistatakse spermavool ja rahustatakse liiga kiire vallandumise soov maha.