Alessandra Ambrosio Victoria´s Secreti sõulFoto: CHARLES PLATIAU
Ilu ja mood
8. detsember 2016, 13:15

Kuidas saada Victoria´s Secreti pesuingliks?

Ilusad riided ja kuulsustega ringi hängimine on parim osa Victoria´s Secreti püsimodellide ehk pesuinglite igapäevatööst. Kuidas ingliks saadakse, selgitas Enkivillage.

1. Sul peab olema standardne keha. Pesuinglid on keskmise modelli mõõtudes ehk umbes 172-182 sentimeetrit pikad ja soovitavalt klassikalise liivakellafiguuriga. Kui modellil on näiteks väga kena nägu, võib ta kehal olla väiksemat sorti kõrvalekaldeid.

Jasmine Tookes Foto: MARTIN BUREAU

2. Sa peaksid olema noor. Tavalised alustavad inglid umbes 20-aastaselt. Kui püsid heas vormis ja oled menukas, võid pesus poseerida aastaid. Heaks näiteks on brasiillanna Alessandra Ambrosio, kes tähistas aprillis juba 35. sünnipäeva.

Alessandra Ambrosio Victoria´s Secreti sõul Foto: CHARLES PLATIAU

3. Sa pead hea välja nägema. Inglid torkavad silma trimmis keha, sileda naha ja tervete juustega. Samuti on neil enamasti kõrged põsesarnad ja lopsakad huuled.

Elsa Hosk Foto: CHARLES PLATIAU

4. Pead naistele meeldima. Victoria´s Secreti kliendid on põhiliselt naised. Inglid esindavad brändi ja peavad käituma sõbralikult ning mõjuma nii, et kliendid sooviksid nende demonstreeritavat pesu osta.

Modellid Victoria´s Secreti moetendusel Pariisis Foto: CHARLES PLATIAU

5. Hangi endale professionaalne agent. Suurem osa pesuingleid töötab mõne suure modelliagentuuri kaudu. Victoria´s Secret ei tee lepinguid üksiküritajatega.