Foto: Daisy Lappard
Mitmesugust
7. detsember 2016, 16:38

Piret Järvis unistab teemantpulmadest!

Vahel tunneb Piret Järvis, et tahaks maailma negatiivsuse eest plehku panna. Ent vajadus otsida ja leida siiski positiivset hoiab teda vankumatult paigal, sest headus on endise rokkstaari ja praeguse teletähe meelest kõige olulisem väljakutse üldse. Pireti ellu toob rõõmu ka see, et ta on värskelt kihlatud ja unistab sealjuures juba teemantpulmadest!

Endine Vanilla Ninja kitarrist pole enam kaugeltki see kõmuline popstaar, kes ta varem oli. Juba 13 aastat on Pireti peamine armastus olnud televisioon. «Mulle on oluline, et saade, milles kaasa löön, kannaks missiooni. See peab minema kokku mu enda veendumuste ja arusaamadega,» lausub ta.

Pireti enda jaoks tulevad need jõulud teisiti – alles äsja käis meediast läbi uudis tema kihlusest, mis suunab tema mõtted peale ühiskonna ja karjääri ka igavikulisematele radadele.

Kuidas veedab jõule Piret Järvise pere? Missugustest pulmadest ta unistab? Kuidas on naine juba aastakese suutnud külmetusi endast eemale hoida? Mis on need kaks olulist õppeainet, mis võiks Pireti meelest koolikavasse lisada? Miks ta nii arvab? Loe värsket Naistelehe digiajakirja ja saad teada!

Artikli täismahus lugemiseks:
Telli digiajakiri €/kuu
Oled juba lugeja? Logi sisse