Victoria's Secret moeshow 2016 Pariisi Grand Palais's 30. novembril. Alessandra Ambrosio.Foto: VIDA PRESS
Ilu ja mood
1. detsember 2016, 10:32

VIHJEID TIPPMODELLILT: mida naised mehe välimuse juures kõigepealt märkavad? (26)

GQ uuris Victoria's Secreti Brasiilia päritolu pesumodellilt Alessandra Ambrosiolt, milliseid vigu mehed oma välimuse puhul teevad ning mida tema mehe välimuse juures esimeste asjadena märkab. 

Eile jalutas Victoria's Secreti "ingel" ehk selle moebrändi esinägu püünele ühel moeaasta tippsündmusel: Victoria's Secret Show'l. Tänavu toimus sündmus Pariisi Grand Palais's ja Alessandra jaoks oli tegu kümnenda show'ga.

Kui GQ Brasiilia modelli lava taga tabas ja temalt meeste suurimate moevääratuste kohta uuris, tuli talle kohe pähe üks moodsa aja juuste sugemise komme.

LIIGA PALJU JUUKSEGEELI POLE HEA

"Mehed teevad alati valesti, kui panevad juustesse liiga palju toodet," märgib ta. "Sa isegi ei tunne juukseid, tunned ainult geeli. Mulle meeldib libistada oma käega läbi kenade, pehmete juuste."    

PÜKSID PEAVAD HÄSTI ISTUMA

Teine asi, mida Alessandra Ambrosio mehe poole vaadates märkab? Tema püksid.

"Märkan alati, kas mehel on stiili või mitte selle järgi, kuidas ta teksad istuvad," kinnitab modell. "Halvasti istuvad püksid on kõige ilmselgem asi, mida näen."

SÄRAMA PEAVAD NII SILMAD KUI KINGAD

Kolmas? "Kingad! Kindlasti."

Kui stiil kõrvale jätta, siis märkab Alessandra Ambrosio esimesel kohtumisel esimese asjana mehe silmi. "Sädelus nende silmades," sõnab ta. "Kõik ongi selles, kuidas nad sind vaatavad."