Blogid

Erinevalt Heleniusest, kes juhtis oma kontserni sametkingades MetroPlaza viimaselt korruselt, on Repinski endiselt kummikutes (163)

LISA KOMMENTAAR

moraalilugeja7. detsember 2016, 13:23
lust, kes pole rahul mitteläbipaistva asjaajamisega teiste ettevõtjate juures, kas tulistavate kastanite aastaaruanded on nüüd esitatud?
mida on põhjust varjata? annaks jumal, et mitte kahtlasi sponsoreid...
ja jäigi kummikutesse6. detsember 2016, 18:48
on lausa seaduspärasus -keda lust promoma hakkab, see lõpetab halvasti. lisaks Repinskile Kaljurand ja Savisaar, Narva-Jõesuu spaa.
ja ka tema vastupropaganda ei vii sihile. Mart Kadastik ei laostnudki, küll aga õnnestus lustil ilmselt rikkuda tal suhted oma väimehega - lusti äripartneriga. see suhete rikkumine polnud ilmselt juhuslik äpardus. omal ajal noomis lust abielunaisi, miks nad oma mehi vabaks ei lase, mehi on ju maailm täis...
Kodanik3. detsember 2016, 23:03
Eesti ministritel pole isegi vaja kõrgtasemel eesti keeltki, mida muud veel tahame.
msi3. detsember 2016, 15:13
tõin siin varasemas kommis välja mõned lusti ja repinski ühisjooned. nüüd lisandus veel 1 -annetuste kogumise idee. jäi repinsklil kloostri kalmude taastamine ära ja ega tõlk omargi eestisse annetatud raha eest ei saabunud. hoopis välisministeerium plekkis kinni tema lennupiletid.
Jaan2. detsember 2016, 20:36
Jätke ometi Repinski rahule. Tema kritiseerijad ei vääri ausa inimese nime.
sel aastal kuuuurijat enam ei tule2. detsember 2016, 14:15
veet mano jama pärast jäi vahele terve suvi. kas sama kallutatud saadete pärast ainult 1 kuu? nojaa! raha pole, jõuluaeg jne.
inimesel, kelle suurim seaduserikkumine pole üldsegi mitte tankistiks olemine, on alati tark õiguskaitse organitega tüli norida. esimene laks tuli siis kohtutäiturilt...
teine laks!4. detsember 2016, 10:42
Firma tegelik omanik on isik, kellel on peal ärikeeld. Mis toimub siin Eesti riigis?
kits kärneriks1. detsember 2016, 21:22
seekord on kitseks lust ise. cherry pole raamatupidamise aruandeid esitanud, lust samuti.
tartus ei saadetud surmaga lõppenud krim.asja kohtusse. hardo aasmäe surma asjaolusid ei asutud isegi mitte uurima.
seoses lusti firma kohtutäite menetlusega meenutatakse lusti sõbra äritegevust. siit siis lahendus mõistatusele, miks lusti nime all on ilmunud ports ravimimüügi vaidlustega seotud kirjatükke. kohe algusest peale oli selge, et need ei pärine lusti sulest.
tankist äris ja ajakirjanduses...
san1. detsember 2016, 10:55
talumehena võ'ib ta ju olla tubli kuid kindlasti ei saa minister olla sellise madala teadmisbaasiga imnimene.20 kitse lüps pole siiski piisav teadmine kogu põllumajandusest ja kogu selle seonduvast infrastruktuurist.mingu ja arendagu oma kitsefarmi edasi ja pakkugu tööd maal,oleks temast rohkem kasu
sellel siretil on1. detsember 2016, 06:59
selline nägu,nagu poleks hambaid suusja suujoon on kokku kuivanud,lõug käib vastu nina.
küsimus2. detsember 2016, 08:53
Mis see välimus siia puutub?
6. detsember 2016, 18:44
aga puutub nagu sinugi küsimus
Nojah30. november 2016, 00:21
Lihtsalt ei usu kummikutes ministrit, kummikutes väikepõllumjandustootja suhtes siiras respekt. Nii lihtne see ongi, et ministeeriumis kummikud ei maksa!
lust29. november 2016, 09:49
sobib sinna pildile, nagu prillikivi keskerakonda, olen ammu aru saanud, kuhu poole see vibu kaldu on.
arvamus1. detsember 2016, 08:03
Firma "Tulistavad kastanid"libaomanik on Lust, miks? Kõik ju teavad väga hästi, kes pärisomanik on. Uurige seda ka!
aga palun28. november 2016, 22:20
lustist ei saa kunagi eetilist ajakirjanikku28. november 2016, 21:33
nii nagu ta oli võltsija oma photoshopitud piltidega londoni reportaaze postitades, on ta võltsija ka oma kuuuurijas.
veet mano saates kallutas ta tunnistajaid valetama. sama tegi ta otepää vanaprouat intervjueerdes öeldes viimasele ette palju tal pangas raha oli.
ka tänane saade on kallutatud, olulised asjaolud jäetakse sihilikult kajastamata. miks kutsuti see tüüp välja, kas kannatanud sõpru kaitsma? üldsegi mitte. suurim jõulurõõm on selliste osside jaoks see, kui õnnestub linnavurled läbi peksta. tema kamp ju jälitas kindla eesmärgiga noori linnavurlesid.
lust imestab fb postituse pealkirjas, kuidas on see võimalik, et inimene on surnud ja keegi pole süüdi.
see on vägagi võimalik. hädakaitse puhul ei pea kannatanu poolt enesekaitseks kasutatud jõud olema võrdne sellega, mida tarvitati tema kallal. kui vaadata jõmmide kehaehitust ja muusikute oma, siis oli noortel põhjust karta mida iganes.
kuuldavasti põhjustas surma okse sisse lämbumine, sõpradel ei tulnud pähegi kamraadi külje peale keerata. lust tsiteerib küll kohtu-med. ekspertiisi, aga jätab targu ütlemata, mis siis surma otsene põhjus oli. kõva tömbi esemega on kõigi surmaga lõppenud kakluste puhul ekspertiisis sees.
lust süüdistab noori, et need helistasid tuttavale politseinikule ja küsisid nõus. kui neil tuttavat advokaati polnud, siis oli see ainuõige teguviis. politseiniku nõuanne oli samuti ainuõige. ma ei saa üldse aru, milles lust politseinikku süüdistab.
naeruväärne on lusti usk, et kaitsepolitsei mingilgi määral sellesse asja sekkus. peab ikka inimestel vähe haridust olema, kui nad arvavad, et just kaitsepolitsei selliste asjadega tegeleb.
motoklubi liige, aga mootorratast pole. määrav pole ratas vaid mentaliteet. ja mentaliteet oli tüüpiline.
piisab sellest, kui kuu-kuulajal on aju3. detsember 2016, 14:19
kokkuklopsitud tunnistused, rikutud videosalvestus ja ainus tõsiseltvõetav tõend-- kohtumed. akt.
kohtu-med. ekspertiisi akti3. detsember 2016, 15:01
tsiteeris lust ju tendentslikult. jättis välja ütlemata selle, et toomase küünte alt ja riietelt leiti mitte tema enda verd.
kõva tömp ese on ka rusikas. kui toomas peksis rusikatega, siis peksti ka teda rusikatega. enesekaitse piire ei ületatud. enesekaitsega oli tegemist seetõttu, et peksmist alustas toomas.
väga28. november 2016, 19:54
tore,et on eestis on tekkinud selline ajakirjanik,nagu on k.lust.väga julge ja tõeliselt uuriv ajakirjanik.algul teda materdati kõvasti,isegi solvati.nüüd aga paistab,et ta on väga asjalik inimene.
ehtne hariduseta proletaarne minister 28. november 2016, 19:40
kesikud
viskuvad nüüd nii oma ihu kui ka hingega selle kitsekarjusest ministri eest matrossovlikult dzoti ette, et teda ikka õigustada ja isegi veel kiita
ikka selles vaimus, et kits kärneriks on kõige parem variant Eesti põllumajanduse arendamiseks.
Kõigest hoolimata tekib aga küsimus,
kui üks tubli ja hoolas vene mees nagu Repinski, kes kogus raha ja ostis talu ja alustas kitsefarmerina tööd,
kuidas selline mees, kes isegi EU-lt saadud 800 000 eurotoetustega ei suutnud ega ei suuda oma pisikese kitsefarmi juhtimisega toime tulla, edukast toimetulekust rääkimata,
mees, kes teeb veel pettusi ja muid seadusevastaseid tegusid,
kuidas tohib, saab või suudab selline mees, ja veel umbkeelne, siis Eesti riigi põllumajandust juhtida ja arendada?
Sellise ministri puhul ei saa meie riigi põllumajanduse EDUKAST arendamisest juttugi olla ega midagi positiivset mõeldagi.
Pilli- ja pullimees29. november 2016, 13:43
Kindlasti võib ju eelmine maaeluminister Kruuse olla tore inimene. Kuid maaelust puudus tal enne sinna maandumist igqasugune teadmine ja kompetents. Tema ringi-jahmerdamine selles ministeeriumis näitas, et ta ei saavutanud seda ka ministriks oleku aastatel. Antud juhul on inimesel aga täiesti selge kogemus just sellestsamast põllumajandusest ning tänuväärselt ka koos prpbleemide läbielamisega. igal juhul on ju Repinski kordasd3es kompetentsem ja kogenum maaelus ja põllumajanduses, ku Kruuse seda oli ja on. Nii lihtne see ongi. Aga eks ka sellel pärast olevaja peksta. Lisaks uue koalitsiooni täiesti konkreetsed sammud Eesti maaelu ja põllumajanduse toetuseks ja arendamiseks, nagu näietks Top Up ehk riigi poolne panustamine ja toetus põllumajnadussektporile.
28. november 2016, 19:32
kas Repinski peab oma allakäinud kitsefarmi ainult selleks, et saada Euroopa Liidult meeletud toetussummasid? / 14:08, 28. nov 2016
Keskerakondlasest maaeluministri Martin Repinski Ida-Virumaal asuv Konju Kitsefarm OÜ on kuue tegevusaasta jooksul saanud PRIAst aktiivselt nii investeeringu- kui ka otsetoetusi. Nende kogumaht ulatub 800 000 euroni.
Juulius28. november 2016, 19:29
Pildil on Katrin ja hr. Repinski. Kes on see teine daam ja mis seos on tal Konju kitsefarmiga?
must28. november 2016, 20:20
See kitsehäälselt inisev daam on keskerakonna Siret. Paluks armastada!
Miinuse panijatele28. november 2016, 20:32
Mis siin kommis siis valesti on? Egas igat Eesti naist või neiut ei saa tunda piltide pealt.
Poolas valiti lihtlabane28. november 2016, 18:09
elektrik presidendiks! Keegi ei kobisenud.
Rudi28. november 2016, 19:07
Maailm on julm....Rootsimaa peaminister on õppinud keevitaja....anzip keemik, rõivas poliitbroiler....Edu keevitajatele! Ehk edu praegusele valitsusele!!!!
28. november 2016, 19:52
keevitajatest ei tea essugi, aga 3 klassi haridusega sai maailma rikkaimaks inimeseks kreeklane Aristotle Onassis
28. november 2016, 20:49
Jacqueline Kennedy nimetas Onassist Aristoleleseks.
Radist28. november 2016, 19:23
või Poolas valiti Jaruzelski asemel presidendiks "lihtlabane" elektrik? Venemaal järelikult kagebeelane, USA-s neeger, Ukrainas oligarh, Eestis raadiodiktor? Kes sa ise oled. 18-blääblääblää? Mingi omaarust arvamusliider või?
Clat28. november 2016, 16:52
Eesti minister ei tunnistanud küüditamist kuriteoks , siis on kuritegu selline inimene ministriks panna.
Rudi28. november 2016, 17:15
re loojad (nagu ka enamuse teiste 1990. aastatel loodud parteide) kuulusid eranditult KÕIK parteisse, "tänu" millele küüditamine üldse toimus! Ja need lugupeetud EKP tollased (ja ka änased) ustavad jüngrid istuvad tänini meie valitsuses, riigikogus, ja on üldse lugupeetud inimesed ja saavad ka eripensioni. ekp ustavale liikmele väärilist! Et kes siis ei tunnista küüditamist ja kes siis kiidavad selle heaks?
Rudile, 17:1528. november 2016, 19:12
Rudi - LÕPETA ära KE propagandistlik MÖLA! Sõimasid varem eelmist valitsust ja peaministrit, SÕIMJA nüüd ka SAAMATUT Ratast ja kitsekarjust Repinskit - Eesti riigi HÄBIPLEKKE!
Rudi28. november 2016, 19:58
Tere ka, kellajamees ehk noor kellap! Aga miks ma peaksin kedagi sõimama? anzipit, ekp (aastast 1972) ustavat koerajuhti? siimukest? kümnete miljonite € varast? miks? Miks varast sõimata, see ju tema amet.
Onari Kämmal3. detsember 2016, 23:30
Ei ole mingi Repinski fänn, aga on siiski oluline vahe, kas inimene ei hääletanud küüditamise kuriteoks tunnistamise poolt, või ta ei olnud sel päeval Riigikogus. Ta Maalehe intervjuus sellesama küsimuse kohta ütles, et ka tema vanavanemad küüditati Siberisse ja seetõttu on see nende peres ikka päris valus teema.
erinevad eesmärgid vist28. november 2016, 16:23
JH on kapitalist, ta paigutab enda ja teiste raha paljudesse projektidesse ning see ongi tema töö, leida pappi, paigutada pappi ja tavaliselt ka pappi teenida, tal puudub põhjus käia ehitus labidat hoidmas, poes asju kilekotti paikkida, metsas saagi hoida jne jne. kitseminister aga rakendas oma kitsed valimistevanrki ette ja edulalt ... pole mõtet pajatada enam tema kummikutest, selle tööpanusega peale fotode suurt midagi ei sünnigi, reaalsest tööst on see väga kaugel, pmõtteliselt on ta oma samet tuhvlites Tallinna üürikorteris v kesk.e.k Toompea majas, vähemalt sama kõrgel
REFORMIERAKOND - ÄRGAKE UNEST ÜLES!28. november 2016, 19:24
KUS on REF-i kommenteerijad? Iga päev kommentaariumis ainult KE sajapealine varblaseparv aga reformi 30 saadikut Riigikogus ja ülejäänud REF-i toetajad istuvad kõrvad LONTIS nurgas ja ei tee häält...! Nüüd saate suut riigikogulase PALKA ainult uue VALITSUSE ja PEAMINISTRI kritiseerimise eest - see on teie AINUKE TÖÖ! Rõivas - KÄSUTA refid kommenteerima iga päev Õhtulehes, Postimehes, DELF-is, kirjutama artikleid ja koostama ARUPÄRIMISI Riigikogu INFOTUNNI jaoks! ÕPPIGE KESKERAKONNALT!
mjah28. november 2016, 19:50
JH oli see, kes Eesti Õhku põhja aitas lasta.
Radist28. november 2016, 15:51
15:41 teie kommentaar suunati modereerimisele kui vä-ägade kahtlane...
Teades, et modereerimine lõpeb kirjutise prügikasti viskamisega, olen nõus
selle ümber kirjutama. Nimelt: ei tunne kedagi Joakimit ega Katit. Andke armu
mees28. november 2016, 15:49
kus on viha! Vaatage lohki nii voib minna!
Rudi28. november 2016, 15:42
Huvitav olukord.. Kui sa ei sõima ja ei laima teda, siis "Sinu kommentaar ei vasta...." . Lubatud on ainult laim tema aadressil!
Rudile, 15:4228. november 2016, 19:14
Ära aja LOLLI juttu; Rudi! Keskerakonna moderaator ei lase läbi Keskerakonda ja Ratast kritiseerivaid kommentaare....! TEISI võib küll sõimata ja laimata....
Radist28. november 2016, 15:38
30-aastane noormees püüab elus läbi lüüa. Edutati ministriks. Jätke ta ometi rahule
.
Sellist retoorikat nimetatakse propagandaks. End uurivaks "ajakirjanikuks" tituleeriv
Lust ei taba põhjust, miks Repinski kõigil hambus on? Arvab, et et liiga noor. Oh ei.
Eesti ministriks võib panna ka 10-aastase lapse. Farmer? Raimo Kägu on samuti
farmer, lambakasvataja. Aga ta pole karjerist ega sobivas parteis... Põhjus Martin
Repinski puhul seisneb eestivastases hoiakus, mida ta kunagi demonstreeris.
.
Mis puutub Heleniust ja Kruudat, siis täiendan teksti veidi konkreetsemaks.
Poes on punane piimapakk Oliver Kruuda, sinine Joakim Heleniuse oma.
Radistile, 15:3828. november 2016, 19:16
Põhiharidusega inimene on LIIGA LOLL MINISTRI ametikohale! Jõuab see toetajate mõistuseni...?
Radist28. november 2016, 21:00
Hea, et sa sellelee seisukohale jõudsid. Aga miks karjud. lee-lee-lee?
kurr28. november 2016, 15:24
lusti unistus oli saada kollaseks ajakirjanikuks. londonisse minekut on ta põhjendanud just sellega, et seal vastavaid oskuseid omandada.
nüüd on talle kohale jõudnud, et kollane ajakirjandus reaajakirjanikule suurt midagi sisse ei too. vb saab vahel mõne tasuta reisi või spaahotelli külastuse.
hoopis magusam on kellegi huvide esindamine, kasvõi tankistina.
paraku on tal kombeks pr tekstidele lisada omapoolseid hüüatusi, mis reeglina reedavad tema rumaluse. ei tea ta tuhkagi ettevõtlusest, majandusest ega juurast.
praegu just ilmus uudis selle kohta, et kadastik sõlmis postimehe omanikuga kokkuleppe. aga millise pealkirja leiutas lust mõni aeg tagasi? kadastik võib kaotada kogu oma varanduse! isegi kokkuleppe mittesõlmimise korral oleks kadastik võinud kaotada üksnes mõned tuhanded. aga nii vaene mees ta pole, et see oleks tähendanud kogu tema varandust.
Miks sa nii kade oled?28. november 2016, 15:35
Et sul pole Katrini mõistust ja pealehakkamist?
klm28. november 2016, 16:19
lustlik keski vilepuhuja
agarus on ogarus28. november 2016, 16:29
tihtilugu. agarust ja pealehakkamist on lustil ülearugi. selle puudumist pole ma talle kunagi etteheitnud. mõistuse koha pealt jään eriarvamusele. teadmisi napib päris kindlasti, pole seda olemasolevatki baasi kasutanud ükskõik mis valdkonnas süvenemiseks.
Radist28. november 2016, 16:41
Miks sa nii kade oled, 15-28-2016? Mina ja Kurr oleme sinust kindlalt staažikamad. Viktoriiniküsimus seepeale: mis aastal ja kelle poolt toodi siia esimesena käiku paroodiasõna 'katetad'? ... A: 2009 Krissu B: 2010 Detroit C: 2011 Dish?
ÕHTULEHELE28. november 2016, 15:22
TEATE INIMESED SEAL TOIMETUSES, kui teie lasete siin ühel hullul peaministrit mõnitada ja sõimata vahetpidamata, kuluks modele üks korralik trahv kapol teha. Seda ütleb teile üks elatanud inimene.Võtke heaks või pange pahaks!
Kas mõtlete Rudit...?28. november 2016, 19:18
Kas see hull on Rudi...? Ta on KE teeneline hääletoru ja on nüüd ka valves 24 tundi ööpäevas ja kesikutele KIIDULAULE laulmas...=?
Bla28. november 2016, 15:16
Katrin Lust esindab seda osa ajakirjandusest, kes tegeleb meelelahutusega, mitte faktide uurimisega. See on lihtsalt kellegi arvamus, mitte erapooletu tõe otsimine.
Hetk28. november 2016, 15:06
Kas ikka on õige tegijat materdada? Kas rahvus on oluline või inimene ise? Mäletan meedikust tädi sõnu: et meil kokkutulekul ütles üks med. töötaja, et mina küll ei saa kuidagi kindel olla, et ma just eestlane olen, arvestades Eestis olnud võõrvõime.
Arvan, et noore inimese poolt igati õige ettevõtmine ja ka vajalik inimestele. Kitsepiim on teatud terviseprobleemides väga heade raviomadustega, mida mäletan lapsepõlvest.
Radist28. november 2016, 18:36
Kauaaegset tegijat? Arvestades kaasalaikijaid, on neile ministritöös kõige olulisem a) kitsepiim b) tädi arvamus. Esimesest tööpäevast alates.
28. november 2016, 21:06
niki28. november 2016, 15:00
ehk on konju farm näidekeskmisest eesti tootmistalust,kuidas ellujääda kui riigipoolset huvi ei ole,kõk me tegutseme noateral,piinlik on ajakirjaniku pärast,kaalul oleks nagu tema elu.
kuule28. november 2016, 15:37
soovitaks lisaks kirillitsale ikka eesti keele grammatika selgeks teha ja koolis käia, aga mitte siin propagandaga tegeleda!
tiblunn28. november 2016, 18:53
800 000 € polnud tõesti riigilt, vaid eu-lt. Шо еще?
h28. november 2016, 14:54
Tundub tellimustööna artikkel. Kahju, et nii madalale laskus, olen ikka tema artikleis, saateid jälginud.
vana Setu28. november 2016, 15:06
Kas Sa omas naiivsuses arvad, et need kitsekarjust materdavad artiklid ei olnud tellimustöö? Ikka olid, söödeti õigetele ajakirjanikele vastavad materjalid ette ja anti hagu. Sama lugu nagu selle Läti vorstibussiga Lõuna-Eestis. Lihakombinaadi müügimees söötis loo ette ja ajakirjanikud andsid tuld kuni vet-amet lätlased koju tagasi kupatas.
Ratasel pidi samas ikka häda suur olema, kui ühtegi elukogenumat ja vanemat asjast vähegi aimu omavat kandidaati selle koha peale võtta polnud. Samas Rapinski ise ka oleks võinud ju oma väljavaateid selle koha peal olla kriitilisema pilguga läbi vaadata ja viisakalt keelduda, noor mees, elu ees. No ei tundu tõsiseltvõetavad need alla 40 aastased ministrid.
Rudi28. november 2016, 15:27
EDU Repinskile! Ja peaministrilt ÕIGE otsus!
kes teab...?28. november 2016, 15:20
Millal Repinski kavatseb hakata KOLHOOSE ja SOVHOOSE looma....?
Arno28. november 2016, 14:49
Küsimus pole ju kitsedes vaid selles kas Repinski on pädev ministriametis. See, et ta oskab laudas talitada ja peab poodi, ei tähenda veel võimekust maaeluministeeriumi juhtida. Terve Eesti on täis talupidajaid kel kodus kari lambaid või lehmi ja lisaks veel kõrgharidus mingil alal. See on peamine küsimus.
kulla inimene30. november 2016, 12:27
minister olevat poliitiline ametikoht ja kui väga vaja, siis piirneb tema vastutus tagasiastumisega, seda on väitnud peaministrid paarkümmend aastat tagasi. Sellepärast ongi mõni mees sobinud igasse ministeeriumisse ministriks. Milleks ministrile kantslerid ja muud asjamehed, eks ikka selleks, et need peavad olema vastava ala asjatundjad, minister ei peagi kõike peenhäälestamiseni teadma.
saalid, maalid, mailid-ikka peksame edasi28. november 2016, 14:41
Tubli Ratas, ei langenud reformi punutud võrku kohe esimese valuga. Tuletage meelde Madisoni peksmist, üks alustas, teine lõpetas.Mõni kraaksub tänini aga mehed jäid endale kindlaks, teades tõde. Sama selle noore mehega, peksame, ehk mõjub. Õnneks on Ratas targem, kui reformi kupjad mõisatallis.Udigu omavahel, seal ainest selleks ülearugi.
15:13 Kapo uurib sinu IT aadressi juba28. november 2016, 15:24
Sina ära karju siin vana joodik poetagast.Õhtuks jälle täis.
28. november 2016, 15:25
Vot kui tore aga ratast sõimata-ikka tohib.
Radist28. november 2016, 20:00
Vot kui tore, ütleb üks nimetu siin. Sedavõrd arg ütleja, et näitab oma nimeks // ja lisab kinnituseks liitsõna "sõimata-ikka". Sellele kiidavad kaasa teisedki. Eestlane naerab aga nende kõigi üle: Vaat kui tore!
kummaline28. november 2016, 15:20
et EKRE on asunud Jaana Toom-i (Tsernogorova) poolt poliitikasse toodud kitsepoisi kaitsele
See eurosaadik teeb ju ehtsat lobitööd Kremli FSB meedias, ei tunnista küüditamist ja ei oma samuti kõrgharidust, koomilised need EKRE vennikesed, nagu kremli palgalised
Rudi28. november 2016, 14:41
Kuna siin kellaajamees ehk noor kellap räägib pidevalt kitsede kargamisest, siis.... Kas see pole mitte psühhiaatritele uurimistööd? Igas kommis on tal see teema üleval.
Nojah28. november 2016, 14:40
Jätke ometi Repinski rahule. Kui tahate kritiseerida ja vigu otsida siis materjali selleks leidub reformi tagatoa asukatest küllaldaselt.
ei saa jätta28. november 2016, 14:54
sest sajad toiduahela lülid on katkenud ja ei anna enam magusat nektarit.
tsiis28. november 2016, 14:59
algharidusega ministrit ei leidu. See inimene ei peaks haridustasemelt isegi ministeeriumi uksehoidja või koristaja olla...
ise28. november 2016, 15:29
Rootsi peaminister on keskharidusega keevitaja. Keegi ei mögise.
tsiisile30. november 2016, 12:30
vaevalt et Olustvere haridus algharidus on, kui suur on sinu enda haridus?
Pihkva Oblast28. november 2016, 14:38
Päris hea, Katrin! :) :) Eestlase parim toit on teine eestlane! Nu Repinski on ju venelane! :) Musi ja kalli kalli sulle Katrin. :) :)
msi28. november 2016, 14:32
lustil ja repinskil on paljugi sarnast.
ka lusti soontes voolab juudi verd. mõlemad on oma olematu haridustasemega lennanud põhjendamatult kõrgele. kavalusest ei tule neil kummalgi puudu. mina olen mõelnud repinski puhul hoopis sellele, milleks on tal vaja niipalju hektareid maad. kitsi ta nii suurel maa-alal ei karjata ja kitsedele niipalju heina ka vaja pole. aga maa eest saab ju priskeid toetuseid. eks see oli ka heleniuse 1 äriideid.
no ja savisaare kiindumus ka veel, repinskil vist küll rohkem sireti kaudu...
Maili28. november 2016, 14:30
Juku-Kalle Raidil õiged sõnad - milleks meile vaja maaelu ministrit, kes ei saa oma maaelufarmigagi hakkama?
28. november 2016, 14:19
Teen ettepaneku: Katrin Lust presidendiks.Tema tõmbab ikka igalt s.... hunnikult katte maha.Presidendil küll võimu eriti pole aga see täissöönud nomeklatuur on igasuguste paljastuste puhul jübe hell.Tahetakse istuda samettoolil ja kuulata vaadata meediast kui hästi meil ikkagi juba läheb(jutustavad ikka palgalised ruuporid).
lugejad28. november 2016, 14:22
Kesikud! Jätke juba ükskord järele selle madalalaubalise Repinski toetamine ja kiitmine!
Oksele ajab juba!
ÕL mode...28. november 2016, 14:44
Ja see on nüüd kommentaar, mis modereerimist ei vajanud??? Tava tõdemused kuuluvad revideerimisele-TASE!
Rudi28. november 2016, 14:50
Neil on huvitavad reeglid seal ÕL-s. See kitsekargajast kellaajamees (nt 14:14 allpool) kirjeldab oma kitsede kargamist juba mitmendat päeva ja lubas mul ka hambad sisse lüüa, kui reffe rahule ei jäta) on OK. Aga ilma roppusteta ja laimuta kirjutis "Ei vasta tingimustele"....
28. november 2016, 14:14
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
14:1428. november 2016, 14:23
Las ta olla kitsekargaja aga mitte minister!
28. november 2016, 15:09
14:14-14:23Mis see nüüd siis on-nii suur kadedus või kartus, et keegi sinu hobi ära võtnud? Kas näljane räägibki leivast-kitsekargamisest???Reformi tase ja ÕL aktsepteeritav ka veel???
maamees28. november 2016, 14:13
Katrin Lust tubli hea artikkel. Küll oravad kisavad jäid pirukast ilma. Mis tegija oli ilueedist Rõivas peaministrina. Mis haridus ilueedist Rõivasel on. Vana kommu sm. Ansipi broiler.
kas Repinski peab oma allakäinud kitsefarmi ainult selleks, et saada Euroopa Liidult meeletud toetussummasid? 28. november 2016, 14:08
Keskerakondlasest maaeluministri Martin Repinski Ida-Virumaal asuv Konju Kitsefarm OÜ on kuue tegevusaasta jooksul saanud PRIAst aktiivselt nii investeeringu- kui ka otsetoetusi. Nende kogumaht ulatub 800 000 euroni.
14:0828. november 2016, 14:23
Elagu KE vargad, sulid ja pätid!
uskmatu Tom28. november 2016, 14:52
ei usu ! Sellise raha eest oleks võinud juba imesid tegema hakkata.
Rudi28. november 2016, 16:30
Võrumaal, Missos ehitakse kitsefarmi. 500-le kitsele. Ja toetust said 2 000 000 €. (Loe nullide arv õigeks. Kontrollisin hoolega, enne kui postitan).
no nüüd saab küll asi korda , kui juba Katrin Lust on asjaga kursis ...28. november 2016, 14:04
see mis siiani saab olema ainult laim ja plära ,küll repinski teab ,keda appi kutsuda .
mel28. november 2016, 14:04
no tõesti, ütleks et Lust oma üllatab oma infantiilsusega aga sõna "üllatab" ei ole õige sõna, õigem oleks öelda et hämmastab taas oma infantiilsusega. siit soovitus kõikidele kummikutes talupidajatele. ärge seda mahetoodangu asja väga tõsiselt võtke, see on üks suur mull anyway. kui kõiki makse ära maksta ei jõua siis makske natuke, võlgu jäämine on ka ok, maaeluminister Repinski mõistab teid. Ja kui te siis ka hakkama ei saa siis Repinski sebib teile koha maaelu ministeeriumis, ja ärge endale tuhka nende asjade pärast pähe raputage, vaadake mis helenius ja kruuda teinud on. eriti mõistatav on teie teguviis siis kui te leiate üles veel oma vene juured, igaüks saab aru et rõhutud vähemusrahvuselt ei saagi enamat oodata.
Metro Plaza28. november 2016, 13:57
viimaselt korruselt saaks hea ilmaga ka kitsedel silma peal hoida - rääkimata raamatupidamisega kursis olemisest!
Artur28. november 2016, 13:54
Ratta Jürka! Mitte mingil juhul ära lase Repinskit ministri kohalt lahti. See laim on reformierakonna sabarakkude ja Postimehe ning Delfi müüdavate ajakirjanike laimukampaania. Need seltsimehed ei suuda siiani oma kaotusest üle olla ja klähvivad edasi. Las klähvivad, küll ära väsivad ja kui ei väsi, klähvigu edasi. Jõudu Sulle, Martin!
Ava oma silmad,-28. november 2016, 14:15
kuule Artur-et teaksid , Repinski on poolajuut ,mitte vene ega muu slaavlane ,ja tema teod ja tulevased teod tulevad olema lähtuvalt toora ja talmudi meeste õpetustest ,mis ei ole Eestile ja Eestlastele väga perspektiivne bisness tuleviku vaadatuna ,seda enam ,kus kogu planeeti tahavad samasugused tegelased samat geeni ja verd peeti keerata ja osa planeedi rahvastikust kaasaarvatud meid üldse ära kustutada ! nii,et mõtle veidi suuremalt ,enne kui kiitma kukud sellise geeniga mehi ja ka naisi,kes on veel hullemad nagu Jana Tsernogorova Toom ,kes ,selle Repiksi ,kui oma geeni ja sekti liikme poliitikasse upitaski,nii,et võiks ikka rohkem teada asju ,enne kui arvamust avaldad eestlaste nimel!
Kohutav!28. november 2016, 14:26
Ajudeta kesikud on kõik varblaseparvena asunud toetama madala haridusega kitsekarjust "ministri" ametikohale...! Tule taevas appi! Kuhu kesikute MÕISTUS on kadunud...?
minu arvamus28. november 2016, 13:33
minu arvamus on selline, et enne ei tohi kedagi süüdi mõista, kui kohus on toimunud. Meie NN uuriv ajakirjandus teeb kõigist inimestest süüdlase enne kui, päris tõde välja tuleb. Nii et palun kannatust ja kõike head.
Inimesed eksivad, ainult jumal teab õigeid vastuseid
Mulle tundub,28. november 2016, 13:52
et kõige suuremad riigi "valitsejad" just ajakirjanikud ongi. Artiklid tellivad loomulikult kogulased, ajakirjanikud aga, ninad tähtsad peas, panevad sedavõrd soola juurde, et rahvas peab osa võtma, kalkema ja ajakirjanikele laikke panema. Noh, Maria Rozbaum? Ehk kirjutaksid artikli, kuidas kiiduväärt Kruuse oma ametiga toime tuli? Kiidad ehk taevani, kuidas Kruusel õnnestus naaberriikidest kõige rohkem kodusigu tappa? Kui see kommentaar läbi ei lähe, on selge, miks hunt hunti ei murra.
Kurb28. november 2016, 14:21
Teie kes ei usu, palun tulge Pühapäeval Kirikusse ja kuulage Jumala sõna, siis te vähemalt ei tee nii:::.::::
kook28. november 2016, 13:32
Küll on palju targutajaid.Meenub talunike kogu kus aktiivsed ja kõikteadjamad olid T.Jürgensoni arvates mehed "valged nagu lubjapintslid".kellel pea ja käed päevitunud,kuulas teraselt.
muhhahhaa28. november 2016, 13:24
aga mulle lust meeldib .... eks ta sai ise ka vastu nina kui ta see mcbukanan inglismaal oli ning nüüd oskab eristada ....
võrreldes kruudade ja muude selliste tegelastega on repinski lausa aususe mustermees. pool eesti majandust on selline .... kas lased kuidagi neil elada või paneb maksuamet täiega ja on firma ka kadunud. loomulikult .... 15 aastat plakateid kleepinud broilerile ei saa skandaali kirjutada - ta pole midagi ju teinud .... ometi räägib peenhäälestusest ja kui hapu siis räägib maksude peenhäälestusest ning tegelikult tema ei mõelnud peenhäälestusena riiki .... ja üleüldse pole mingi jama juures teda olnd.
nii, et rattast oleks paslik kui ütleb ajakirjanikele, et kui leiate võimaluse tümitada siis proovige veel aga kui rohkemat ei tule - lõpetage ära.
28. november 2016, 13:30
Ratas jääks kõigi eestlaste silmis autoriteediks, kui ta selle sulimehest kitsekarjuse ministri päeva pealt tagandaks.
valija28. november 2016, 14:28
Kui Ratta Jürka seda "ministri" jobu ei taganda kohe, siis ASTUGU ISE TAGASI!
kõik eestlased28. november 2016, 15:03
kõik miinus üks, see olen mina.Mingil juhul ei tohi praegu alluda provokatsioonile, lasta Repinski lahti, homme hommikul hakatakse uut ministrit kangutama, kuulda oli, et Kadri on saanud liiklustrahvi, ja nii edasi lõputult.
Meie hariduseta lapsajakirjanikud ju ei oska millestki kirjutada, siis käib naine saunas rääkis küll.
Miks need Konju küla mutid siis eelmisele ministrile ei kaevanud, et talus korralagedus.
O tempora, o mores! 28. november 2016, 13:21
Keskerakonna kesikud (loe: kitsed)
viskuvad nüüd nii oma ihu kui ka hingega selle kitsekarjusest ministri eest matrossovlikult dzoti ette, et teda ikka õigustada ja isegi veel kiita
ikka selles vaimus, et kits kärneriks on kõige parem variant Eesti põllumajanduse arendamiseks.
Kõigest hoolimata tekib aga küsimus,
kui üks tubli ja hoolas vene mees nagu Repinski, kes kogus raha ja ostis talu ja alustas kitsefarmerina tööd,
kuidas selline mees, kes isegi oma pisikese kitsefarmi juhtimisega ei suuda mitte toime tulla, teeb veel pettusi ja muid seadusevastaseid tegusid,
kuidas suudab selline mees, ja veel umbkeelne, siis Eesti riigi põllumajanduse juhtimisega edukalt toime tulla?
28. november 2016, 14:40
Ka Talvepalee vallutamise järel pandi kitsekarjused ja köögitüdrukud kõrgetele ametkohtadele. Proletariaat teab kuidas riiki juhtida, eriti kui teha seda kummikutes ja köögipõllega. Isegi Trump kahvatab, kui näeb kui vapper on meie vennaskond.
http://maklerok.zp.ua/wp-content/uploads/2015/07/Predvybornaya_gonka-007.jpg
rumalus on karistatav ,-28. november 2016, 22:21
et ,te teaksite, talvepaleed, kui sellist, pole kunagi,ei rünnatud ,ega vallutatud .,jällegi olete te 1 järjekordne ajupesu ohver ,rääkimas siin asju ,millest teil aimu pole, ,kuidas ,asjad tegelikult olid ja sellised inimesed nagu teie -siin kommenteerivadki!!! ,naised saunas rääkisid ja see ongi ainutõde ! ja selline onka eesti poliitika maastik ,mis aga puutub juudi poissi Repinskisse siis ärge segage teda, slaavide ega vene rahvusega .Repinski, ossinovski,sester ja kallas on kõik üks ja sama ´´shaika´´!
ei oska28. november 2016, 22:31
veel öelda, kas ta ministeeriumi juhtimisega hakkama saab, aga oma farmi eest tümitamist pole ta kindlasti ära teeninud. Neid PM toetusi võivad küsida ja saavad kõik põllumehed, kes viitsivad ja oskavad paberit määrida. Farm oli igatahes korras ka siis, kui mina seal uudishimust aetuna paar aastat tagasi käisin. Lihtsalt vaatamas ja juttu ajamas.
Tubli, Kati!28. november 2016, 13:20
Vähemalt üks ajakirjanik, kes proovib vaadata asju ka teisest küljest. Iseasi jah, et kas nüüd kohe ministriks...
oh28. november 2016, 14:05
Lusti isa oli lustlik Volgag ringi kimanud tõpratohter, kellest räägitakse lugusid, kuidas ta sovhoosi lehmad isiklike pähe maha müüs ja kontrollide tuleku ajal m,ajandi laudas lehmade arvu klapitas. Lood olnud ikka elust endast. Repinskil ka äriplaanis PRIALT toetuse saamiseks ühed arvud (kitsede hulk) , teises ligi 100 looma vähem..
Väikese kooliharidusega sullerdajast, kes vajadusel poseerib kitse ja kummikutega, ikka varem väga mainekas põllumjanduslikus (vaba)tiigis pm minitrsit ei saa. Ei tohigi olla ilma erialase hariduseta ja suli maneeridega inimene. Segadused töö eest maskmisel, loomade arvuga, lohaks majapidamine, viltune eraleu, liiklushuligaan. Asjaolu, et ta õde tarvitas kitsepiima ei tee ju inimesest ministrit ega pm-ses ja maaleus hästi orienteeruvat inimest.
kord iga pidu saab otsa28. november 2016, 14:39
15 aastat venemaa vangilaagrit pole naljaasi. pole siis ime, et lust maffioososid promob. erit siis, kui tegemist on aseri maffiagrupi juhiga.
Sa, Katrin,28. november 2016, 13:16
ära pane neid tatipritse tähele! Tundub, et Eestis oleks ministreid ja muud moodi "edukaid" lausa külluses. Ainult, et millegipärast vireleme eurooplaste sabas. Jaksu sulle, Katrin!
13:1628. november 2016, 14:32
Kesikute TATIPRITSID kõik "ministriteks" - küll siis alles Eesti riik liigub suure kiirusega "edasi".... Kogu Eesti tatti täis....
Väiketootja maalt28. november 2016, 13:13
Olen samuti põllumajanduses tegutsev väiketootja. Maksan oma maksud riigile, töötajad on ametlikult tööl, tarnijatele võlgu ei ole. tooraine, mida kasutan on oma talus toodetud/kasvatatud. Eestimaine kaup ja julgen seda oma nimega tõestada. Olen 24/7 oma ettevõttega seotud. Lugedes seda, mida meie maaeluministri kohta kirjutatakse, paneb mind mõtlema, et olen ikka kuramuse loll
olnud! Miks teha kõike ausalt? Ma elaksin kordi paremini, kui ma teeks nagu Repinski. Ostaksin kauba välismaalt odavalt, hoiaksin töötajate palgamaksude pealt kokku, maheda nime alt toodaksin tavalist kaupa- uskuge, mu elu oleks lill. Mis ausast konkurentsist me siis räägime? Kuidas ma saan konkureerida selliste tootjatega? Kui see mees jääb ministriks, siis järelikult on konjutamine lubatud ja ei muutu siin midagi.
Rudi28. november 2016, 13:19
Olles kokku puutunud väiketootmisega, siis sinu juttu lugedes sina küll väiketootja pole.
KokkuPuue28. november 2016, 13:44
Aga mida ta siis nii valesti kirjutas?
28. november 2016, 13:49
See, et ma teen ausalt ja ei virele, siis ma pole väiketootja? Mingi sahker-mahker peab ikka olema?
No kui ongi..28. november 2016, 14:26
Ei trügi ta ka ju ministriks vaid ajab oma rida.
13:1928. november 2016, 14:35
Keskerakonna tatiprits Rudi on ka madalalaubaline ja pooletoobine olevus - sarnane kitsekargajaga...!
13:4428. november 2016, 14:37
Kesikute arvates on VALE kui sa ei sahkerda, varasta ega topi riigi raha taskusse! Elagu madalalaubaliste keskerakondlastest proletaarlaste diktatuur! Silmapiiril on kommunism!
h28. november 2016, 14:51
On ka ausaid väiketootjaid.
RL28. november 2016, 20:10
Väike tootja vast ei saa 800 000 tuhat raha kah toetuseks
nõus28. november 2016, 13:44
Paraku on sama tunne vist kõigil neil, kes ettevõtlusega ausalt tegelevad. Kui seda peetakse normaalseks suhtumiseks, et makse maksavad vaid lollid, siis nagu ei olegi enam mingit tahtmist vaeva näha. Konkurentsiga on sama probleem igal alal, katsu sa sellistega konkureerida. Sa ei suuda iial konkureerida sama tootehinnaga, kui üks maksab ausalt makse ja teine mitte.
et te asjast aru saakiste 28. november 2016, 14:02
see ongi bisness po evreiskii! ehk siis koshermeeste bisness ja kuna Repinksi ise on samuti jumalarahva poeg siis tulevad ka petuskeemid ja vassimised oma hõbe sheekelite saamise nimel just sellest samusest ahnusest ja valgete inimeste kulul rikastumisest ,et oleks teile kui ausale ja valgele maainimesele arusaadav,miks see nii on ja miks judeid alati ja igalpool tahavad võimu7 ja varanduse juurde ja reeglina eba ausal teel!-selles nad ju ongi pühad mehed ja meie nende teenrid!
28. november 2016, 13:12
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
äkki28. november 2016, 13:38
tahaksid veel diktatuuri riigis korraldada ja kõik teisitimõtlejad ning kõrgharidusega riigitöötajad Kohta Järve kaevandustesse saata?
kunn28. november 2016, 13:04
Tolle mjehe jeesti kjeel on ikka päris longab
vkr28. november 2016, 14:51
Lonkab jah, aga hea, et niigi (kuigi mitte ministriametis). Tean ühte ida poolt sissetulnut, kes siin oma 20 a elanud, aga ei tahtnud mulle eesti keeles teregi ütelda:-( Ise veel kooliõpetaja... Piinlik. Minul, aga mitte temal.
Arvan...28. november 2016, 13:03
et Repinski ei peaks jätkama, kuna maaeluministeerium ja tema allasutused kontrollivad talupidajaid ja tootjaid. Tehakse ettekirjutisi ja trahvitakse eeskirjade rikkujaid. Ministrile ei saa teha erandeid. Kui aga eeskirjad on liialt karmid ja ebanormaalsed, siis on tal Riigikogus paremad võimalused neid muuta. Ministri ametisse on tal juba sisse kirjutatud huvide konflikt, see oleks kahjulik kõigepealt Repinskile endale.
odav ja läbinätav propagandaartikkel28. november 2016, 12:59
Ime, et Lust ei kiida küüditamise positiivseid külgi.
Rudi28. november 2016, 13:12
Aga selle eest on kalli rahaga kinni makstud see laimukampaania, mida teie teete! Edu....Ja küüditamisest....re loojateks (ja ka enamuse 1990.aastatel loodud parteide) lõid just need, kes kuulusid tollal parteisse, "tänu" kellele küüditamine üldse toimus. ja palju tolle partei funktsionääridest istuvad tänini valitsuses, riigikogus, brüsselis. Et kes siis heaks kiidavad....
MAHA Ratas!28. november 2016, 14:40
Kremlimeelse kommunistliku Keskerakonna koht ei ole Eesti riigis!
MAHA saamatu ja lontis kõrvadega peaminister Ratas, kes ei saa lahti ise kitsekargajast! Selline EI SOBI peaministriks!
peaaegu ongi28. november 2016, 14:19
9. mail käib ta pronkssõduri juures ja noomib eestlasi, kes piisava aupaklikkusega seda püha ei tähista. loomulikult keegi talt neid saateid ja kirjatükke ei telli...
28. november 2016, 12:54
Nii et meie "peenhäälestaja" siis ei valetanudki. Lubas ju ise, et nende partei asub täies kooseisus tööle praeguse valitsuse (ja sellega koos ka Eesti Vabariigi) vastu tööle. Tehkem järeldused....
...28. november 2016, 13:48
Milleks nad peaksid seda tegema. Tundub, et see uus valitsus saab sellega ise palju paremini hakkama. Vaja on ainult natuke kannatust.
Ja ei ole vaja hakata sõimama refi valijaks. Ma ei valinud viimastel valimistel reffe just Rosimannuste kamba ja Rõivase pärast.
punapööre28. november 2016, 14:21
Eesti Vabariigi vastu on just praeguse valitsuse ministrid, kes Riigikogu küüditamise heaks kiitsid. Selliseid valitsusse võttes on kogu see koalitsioon kremlimeelne koos oma hoolikalt hoitud agressor putiniga sõlmitud lepinguga.
Väino28. november 2016, 12:49
Kõik on väga õige ja tore, Katrin, aga kuskilt ei tulnud välja, miks peaks Repinski minister olema. Ta on küll oma farmis vaeva näinud ja üritanud, kuid ei ole ikkagi eriti hästi välja tulnud. Miks nüüd uskuda, et ministrina tuleb?
Ettevõtja elu on küll raske, nagu kurdetakse, aga osa ettevõtjaid jõuab sellele vaatamata kaugele, maksavad head palka ja ausalt makse, teised jälle mitte nii väga. Arvan, et minister peaks tulemea ikka nende esimeste seast , mitte viimaste...
Seda enam, et Repnitski enda jutu järgi on kitsepiima nõudlus suurem kui pakkumine, hinnad normaalsed, mitte nii nagu lehmapiimaga. Eestis on ka teisi kitsefarme, kelledel sihukesi jamasid pole... las minister tuleb siis pigem nende hulgast...
Sa, Väino,28. november 2016, 13:14
ei tunne maaelu. Ütle siis üks nii edukas kitsefarmer, kel pole probleeme maksude, ega palgaga? Oled sa loll või Kruuda?
Väino28. november 2016, 14:22
Ei ole Kruuda, ikka loll ja maalt. Põlvamaal üks kitsefarm, nime ei mäleta, küll ei kurtnud, sai oma asjadega ilusti hakkama.
maaelutundjale28. november 2016, 14:27
Näiteks Andri-Peedo talu Missos
Ristiema28. november 2016, 19:04
Põlvamaalt kitsefarm . ei tule nagu ühtegi meelde.
nojah,28. november 2016, 15:27
aga võibolla ongi kõik p.. kukkunud ärimehed poliitikud, seal lihtsam varastada. Mõistusega ei hiilga küll seal keegi, kuigi meil on tarku inimesi oi kui palju
tegelikult ka28. november 2016, 12:40
eestis ei oskagi keegi head kitsejuustu teha. olen proovinud, kohal käinud jne. ausamad ütlevad jahh, vabandust ega ma ei oskagi veel kitsejuustu teha. teised müüvad lollidele maha, kes ei teagi, milline on kitsejuust.
Aga28. november 2016, 12:39
..siis tegelegugi põllumajandusega, saagu ühe asjaga hakkama.
kp28. november 2016, 12:37
Ilmselt pole loo autor aru saanud, et ajakirjandus ei koti mitte Repinski ettevõtlust (kuigi äpuvõitu ettevõtlust) vaid seda, et mees on ministrina (tipppoliitikuna) täiesti küündimatu.
Rudi28. november 2016, 13:29
Selleks, et öelda, et mees on mingis ametis täiesti küündimatu, peab ta mingigi aeg oma ametit pidama. Aga jah, on inimesi, kes kohe esimesest pilgust saavad aru, kes on kes...
to kp28. november 2016, 13:39
Kust sa tead,et küündimatu kui meest ei lasta tööd alustadagi kui hagijad kohe kallal.Minge jah maale ja proovige laudas kasvöi nädal hakkama saada, küllap siis laulate teist laulu.Mis viga siin tatti pritsida ainult et mees on valest erakonnast.Martin Repinski on tubli ja ta saab maaelu ministrina hakkama.
andke muidugi28. november 2016, 12:37
poisile ministrikoht, siis saab vähemalt oma võlad tasutud.
vahe ongi selles,28. november 2016, 12:36
et Heleniuse lauda ümbrused olid nii korras(olen ise näinud), et oleks saanud hakkama ka sametkingades. Repinski kipub uppuma koos kummikutega. Ja ennetan, olen talupidaja 1993. aastast.
Segane värk.28. november 2016, 12:32
Kui tema töötajad saaksid keskmist palka, siis ei räägiks nad miinimumpalgast!? Või kuidas? Kuidas sellest aru saada, et farmis töötab kümne inimese ringis aga paberite järgi on kirjas vaid 3-4 inimest, kellele palka makstakse?
nii on,28. november 2016, 13:44
4 inimest, kes väärivad töötasu- tegevjuht,müügijuht, farmijuht, turismijuht
xxx28. november 2016, 12:29
Pidev Keskerakondlaste kaitsmine saates tekitab paratamatult küsimuse...?
YYY28. november 2016, 12:50
Lihtsalt püüab vastanduda ja eristuda ei mingeid küsimusi rohkem. Tähelepanuvajadus läbi ussi mnni on selle asja nimi mida lilleke viljeleb :)
28. november 2016, 12:24
mis te sellest juudipoisist siin koguaeg kiidate ,selge ju mis juustu ta seal tegelikult ja kellel teeb ja tegi ,selle asja nimi on tegelikult kosherjuust ! ja mis puutub kummikute kiitmisse on ju selgelt jälle ajupesu artikkel mis mõib sublimaalselt inimeste ajusse nagu pöördvõrdeline peegelpilt ,mille sõnum on labane inimeste mõjutamine ajupesu lugudega .tegemist on labase koshermafia oma mehe ministriks upitamisega ja läbi selle oma hüvede ja omameeste asjade ajamise skeemiga -saage inimesed lõpuks aru ,mis on selle mängu taga tegelikult !
Lustiplika28. november 2016, 12:34
on kesikute suuvooder juba pikemat aega ja selle artikli eest saab hollandi juustu.
mann28. november 2016, 14:13
Siret Kotka asja käsile võtnud.
loomapidaja28. november 2016, 12:16
Väga asjakohane artikkel.Kõik kes arvustavad väike -ja keskmise suurusega ettevõtjaid maal soovitan jätta linnakära ja tulla maale põllumajandusega tegelema. Pakkuge töökohti, täitke nõudeid, investeerige, arenege ja peamine olge heal juhul 7 päeva nädalas rakkes ( juhul kui tegelete loomakasvatusega). Kui olete vähemalt kolm aastat vastu pidanud alles tehke suu lahti.Enne seda arvustamine ja halvustamine jätke teiseks korraks
Alar128. november 2016, 12:11
Sellise suli ja petise määramine just maaelu ministriks on justkui sihilik rahva mõnitamine. Aga teisiti ei saa. Muidu tuleb Ratasel tegemist Siret Kotkaga ja Oudekki Loonega. Pool Keskerakonda lööks Ratasest lahku.
Jüri28. november 2016, 11:59
Martin Repinski on noor tubli ja ettevötlik mees.Vaatamata raskustele on tal jöudu ja tahtmist oma ettevöttes edasi tegutseda.Ja kes sobib maaelu ministriks paremini kui ise maaelu sees olija.Mida see Kruuse tegi?Mitte midagi. Vastasel juhul ei oleks ka maaelu nii pöhjas olnud kui on.Laske Repinski maaelu ministri tööd tegema.Mitte ärge tümitage ta kohe maatasa.Mille eest? Jöudu ja jaksu,Martin Repinski,sinu uues tänuväärses töös ministrina,pealehakkamist näikse sul olevat.Köike parimat.
Toom28. november 2016, 11:50
Repinski äriimpeeriumi võrdlemine mingi soomerootslasega on lubamatu-diskrimineeriv
Repinski puhul võib rääkida ärimogulist kelle äri ei tunne piire
Oi kui nummi28. november 2016, 11:45
Aga siis võiks ju kõigile ettevõtjatele luua samad tingimused.
Las maksavad musta palka, petavad riiki, kliente, tarnijaid jne. Nad ju lihtsalt tahavad kohalikele tööd pakkuda ja mis muu jutt seal veel oli.
kaheksasada tuhat28. november 2016, 12:35