Foto: Pixabay free images
Mitmesugust
24. november 2016, 22:16

10 olulist sammu, mis tõepoolest tagavad kauapüsiva meigi

Kui suvel ei pöörata enda jumestamisele erilist tähelepanu, siis talvisel perioodil püütakse põsepuna ja huulepulkadega näole natukenegi rohkem värvi anda. Ent kuidas tagada see, et meigitud nägu ka päeva lõpuks ilus välja näeks?

Iluprofessionaalid on välja toonud 10 trikki, kuidas tagada kauapüsiv meik kogu päevaks. Kuigi "10 soovitust" võib oma rohkusega esialgu veidi ära hirmutada, siis tegelikult saame need ära teha mööda minnes või praktiseerida neid vaid eriliste tähtpäevade (jõulupidude, sünnipäevade) ajal.

1. Alusta päeva (või tee seda õhtul) näo koorimisega. See eemaldab surnud naharakud ja muudab naha eriti pehmeks. Sellisele näole on hea jumestust "modelleerima" hakata.

2. Seejärel kasuta niisutavat kreemi. Võimalusel lase sel umbes 20-30 minutit nahka imbuda. Samal ajal võid näiteks hommikusööki süüa.

3. Kasuta meigialuskreemi ehk primer'it. See on tõesti imetoode! Meigialuskreemi ei pea kasutama igapäevaselt, ent näiteks vaid erilistel puhkudel.

4. Vaata üle enda jumestuskreem. Kasuta näiteks kreemise tekstuuriga jumestustooteid, need ei kuivata nahka.

5. Kahe põsepuna reegel. Ehk esimese kihina kasuta vedelat/kreemist põsepuna ja sellele tupsuta peale puudrist põsepuna.

6. Huultel kasuta huulepliiatsit. Nii püsib ka huulepulk vankumatuna.

7. Kasuta veekindlat ripsmetušši.

8. Kinnita jumestus tolmpuudriga.

9. Tupsuta silmalaineri peale lauvärvi. Tee seda laineri pintsliga ja samasuguse tooniga, nagu ka lainer on. See tagab püsivama silmameigi.

10. Ära puutu nägu! Nii lihtne kui see ka ei tundu, aga - ära kaku punne või paita enda ripsmeid.

Foto: Pixabay free images