Blogid
24. november 2016, 17:26

Kas kõik naised on pealiskaudsed? (8)

Mu sõbrants käis hiljuti kohtingul ühe kutiga. Nad kohtusid Tinderis ja lobisesid päris pikka aega. Sõbrants oli enne väga närvis, kuna nende vestlused olid lihtsalt nii huvitavad. Kutt tundus siiras ja laia silmaringiga.

Ainuke asi, mis teda piltide juures pisut häiris, olid šampanjapudelid igal pool, pildid kutist Ferrarit juhtimas, kuldkell randme peal, ning Gucci poes ostlemas. Siiski otsustas sõbrants riski võtta ja kutiga kokku saada.

Mees oli tõepoolest sama hea kui tundus. Nad rääkisid tundide kaupa filmidest, poliitikast, ja isegi armsatest kassidest.

“Ühel päeval viin sind oma Lamborghiniga sõitma!” teatas kutt ühel hetkel.

„Oh, sul on Lambo ja Ferrari ka veel?” ei suutnud sõbrants uskuda.

„Erm... Seda et... Jah, Ferrari on praegu hoolduses, nii et sõidan Lamboga ringi, jah...” kogeles kutt pisut veidralt. „Muide, mida sa mu välimusest arvad? Kümne palli süsteemis?”

Kohvikust lahkusid nad eraldi autodes. Vähemalt nii arvas sõbrants. Kui ta bussipeatusest mööda sõitis, nägi ta oma Lambo-omanikust deiti seal seismas. Loomulikult pakkus ta mehele viisakalt küüti.

Kui sõbrants teda natuke pinnis, miks ta oma luksusauto bussi vastu vahetas, läksid mehe silmad äkki kurvaks.

„Mul ei ole tegelikult autot! Ja ma ei ela Pirital, elan hoopis Lasnamäel vanemate juures! Ja Havail puhkamas pole ma ka käinud!”

„Miks sa mulle kõige selle kohta valetasid?” ei saanud sõbrants aru.

„No vaata milline sa välja näed! Ükski naine pole varem minu vastu huvi tundnud, kui nad teada saavad, et ma polegi rikas. Ma tõesti tahtsin sind uuesti näha.”

Hoolimata sellest, et mees on kergelt psühh, otsustas sõbrants temaga teisele kohtingule minna. Tõestamaks, et kõik naised pole pealiskaudsed kullakaevajad, kes oma supermarketitöötajast boyfriend’i esimesel võimalusel kuldkellaga pankuri vastu vahetavad.

Ahjaa, aeg on oma kõige kallimatele jõulukinke otsima hakata. Ja ei deodorant ega dušigeel ole ühegi mehe jaoks hea kingiidee.