Särav naine.Foto: Ekasit Wangprasert / Alamy
Inimesed
24. november 2016, 17:16

Kuidas olla õnnelik vallalisena? (2)

Peagi on algamas jõuluaeg, mis on aastast-aastasse olnud üks romantilisemaid aegu, mis tõttu ei soovi keegi meist seda aega üksinda veeta.

Vaata iseennast.

Hakka mõtlema, et kui palju aega raiskad enda elus igapäevaselt peeglisse vaadates ja küsides, miks sul siiani meest pole. Pigem võiksid osata elu üksinda nautida, sest kes ei tahaks endale naist, kes oleks iseseisev ja õnnelik.

Sul puuduvad kohustused.

Kui hetkel võid hakata enda talveplaane iseenda järgi seadma, et saaksid aastalõpul vanematele külla sõita, siis tea, et kooselus taoline vabadus puudub. Ole õnnelik, et su elust puuduvad tülid  teemal: "Kelle vanematele te sellel aastal külla sõidate?".

Teiste suhteid pealt vaadates võiksid enda roosad prillid pigem eest võtta.

Kõik mis me näeme on väljastpoolt alati ilusam. Kui sa tõepoolest arvad, et sinu parima sõbranna elu on meelakkumine, siis pane kõrva taha, et kompromisse on raske teha. Kooselu koosneb aga pidevast üksteise mõistmisest ning järeleandlikkusest.

Meenuta, miks sa vallaline oled.

Jäta mõtlemine selle üle, et sa ei sobi või ei meeldi kellelegi. Pigem ole ka vallalisena enesekindel ja sisenda endale pidevalt seda kui imeline inimene sa oled ning põhjus, miks sa vallaline oled, tuleneb sellest, et sa ei ole veel kedagi õiget enda elus kohanud.