Suhted

6 asja, mida naised eelmängus vihkavad (10)

LISA KOMMENTAAR

Seda et25. november 2016, 10:19
kirjatükis mainitakse kui erinevad on inimeste kehad siis miks sellest ka aru ei saada vaid nõutakse igal pool võrdsust eriti naiste poolt. Kas nad ei saa sellest kunagi aru, et ka meestel on omad soovid ja et naised neid täidaksid mitte ei karjuks kogu aeg, et mina ja mina.
Ega siit artiklist25. november 2016, 08:14
muud välja ei loegi kui ainult naiste nõudmisi ja vihkamist. Kui te, vihkajad naised, kuidagi muudmoodi ei saa, siis miks virisete meeste kallal, kes leiavad naisi, kes neid ei vihka ja kes nende mõtteid ennustama ei pea? Naised! Pakkuge ka midagi enda poolt! Ainult nõudes, te ei leiagi kedagi.
Õhtulehe deviis,,,24. november 2016, 20:21
anekdoot24. november 2016, 18:57
Kaks sõbrannat vestlevad. Üks sõbranna räägib, et tal oli kohtumine ühe mehega ja see oli täielik läbikukkumine. Mees koonerdas restoranis, pärast voodis ei mingit eelmängu ja seks ise kestis ainult 5 minutit. Siis jäi kohe magama. Teine sõbranna rääkis et tema kohtus ka ühe mehega aga temal oli kohtumine küll suurepärane ja viimase peal. Mees tellis restoranis kõige kallimat veini, voodis eelmäng kestis 2 tundi, millele järgnes tund aega seksi. Pärast nad vestlesid veel tund aega. Naine oli väga rahul.
Samal ajal said kaks meest kokku ja hakkasid jutustama oma kohtumisest naisega. Üks mees ütles, et temal oli kohtumine naisega suurepärane ja mees jäi väga rahule. Õhtul voodis naine ei tahtnud mingit eelmängu, kohe oli valmis seksiks. Pärast seksi tuli mehel uni ja ta puhkas ennast täielikult välja. Hea kohtumine oli. Teine mees ütles, et temal oli kohtumine naisega täielik läbikukkumine. Kõigepealt restoranis kelner pakkus kõige kallimat veini ja sellest keeldumine tundus mehele olevat ebasobiv, võis naise silmis halba valgusesse jääda. Hiljem voodis tal ei läinud kõvaks ja seepärast ta pidi 2 tundi naisele eelmängu tegema. Seksimise ajal ei tahtnud tal kuidagi pauk lahti minna ja ta seksis seetõttu tund aega. Hiljem ei tulnud kuidagi uni, pidi naisega veel tund aega vestlema. Ühesõnaga täielik läbikukkumine.
Mis 24. november 2016, 18:26
Põdemine see on, inimkond on tuhandeid aastaid eksisteerinud, üle siginud siia maailma ja ikka õpetavad, kuid on ja kuidas pole. Kuidas teid siis nii palju siin maailmas on, et on vaja sexi teadlasi, sexi teadust. Kui primitiivseks inimene on end aretanud. Ei mingit aju ega teadvuse arendamist, alumist otsa aga küll ja sellise lühikese ja tühise elu puhul.
24. november 2016, 18:09
Ma ei tea kui ikka seksi tellin ei taha ma mingit lobisemist vaid tegutseda ja tegutseda.
koristaja24. november 2016, 12:58
seksi tehnikad õpetavad artiklid peaks olema nendeks mõeldud väljaannetes, näiteks Nelli Teatajas...
Ärge risustage Õhtulehe väljaannet.
mees24. november 2016, 12:52
lihtsam on pordumajas käia kui kõike neid õpetusi kogu aeg meeles pidada ja siis meeleheitlikult hambad ristis voodis neid rakendada.
zerblatt24. november 2016, 21:19
naine on nagu harf - kui sa teda mängida mõistad, siis ta heliseb sulle.
ants24. november 2016, 12:51
Kui eelmäng on liiga pikk , siis mäng võib lühikeseks jääda