Foto: KANAL 2
Mitmesugust
23. november 2016, 09:22

Heidi Hanso: "Miks õpetatakse tööõpetuses tüdrukutele ainult sokikudumist? Miks ei õpetata, kuidas käsitseda saagi ja trelli?"

Heidi Hanso tõendab, et vana kalambuur kangetest saare naistest vastab endiselt tõele. Tema juba hätta ei jää, olgu selleks näokasvaja võitmine, kolimine üleöö eksooti lisele saarele või talu üles ehitamine.

Heidi Hanso (32) sai tuntuks südamlikust saatest «Meie pere ja muud loomad». Telepublik elas suvel kaasa, kuidas ta Saaremaal uut elu alustas ja koos oma kahe lapse Hendrik Raju (3) ja Uma Säsiliga (6) vana talumaja taastama hakkas. Seda, kuidas pere esimese talve üle elab ja igapäevaste väljakutsete, remondi- ja maatöödega hakkama saab, võib näha 12. detsembril Kanal 2 ekraanil.

Õpitud abitus Heidi tervitab rõõmsalt oma Pajuvärava talu uksel ja jookseb elektrikaablit vedama, et lammaste aed saaks särtsu sisse. Juba tuleb ta ämbritega ja võtab hobustele juua. Külaline haarab mõne ämbri kaasa ja sukeldub maaelu möllu. Linnakärast eemal on tõeline idüll, mida peab aga nautima tööd tehes, sest kogu aeg on vaja tegutseda. Äkki hõikab Uma puu otsast, et keegi ta alla aitaks. Heidi ei kuule, sest toimetab koplis hobustega. Külaline tõttab appi. Tüdruk kingib tänutäheks ühe kivi – see pidavat õnne tooma...

Kuidas aga kunagi Ivo Linna isale kuulunud talus vaimud vimkasid teevad, mis seos on hobusel ja näokasvajal tema elus ning muid lapsepõlvemõtisklusi loe edasi juba Naistelehe digiajakirjast!

Artikli täismahus lugemiseks:
Telli digiajakiri €/kuu
Oled juba lugeja? Logi sisse