Mees tasakaalu leidmas.Foto: Mauro Panci/SIME
Suhted
21. november 2016, 18:50

Märgid, et sa ei ela enda jaoks

Elades kellegi teise standardite järgi, võime me iseennast tahaplaanile jätta.

 Bustle toob välja, et soovides olla õnnelikud peaksime me aru saama iseendast. Kui aga seame elule standardid kellegi teise soovide järgi, võib tulemus olla hoopis vastupidine.  Kuidas saada aru, et elad kellegi teise standardite järgi, saad lugeda alt poolt.

 Keegi paneb tundma sind tähtsusetuna.

 Kui tunned, et mõni su lähedane paneb sind enda kohalolekuga alaväärselt tundma, siis püüa sellest üle olla. Ole sina ise ja õpi ennast ka siis väärtustama, kui keegi teine tundub sulle suurema ning tähtsamana.

 Sa tunned, kuidas pead kellelegi aru andma.

 Kui sa suhtled kellegagi, kes pidevalt sinu tegemiste kohta uurib ning sinu teekonda eesmärkideni soovib teada, siis on see keegi, kes soovib, et enda elu vastavalt tema soovile elaksid. Kui sa lased end sellest heidutada, siis tõenäoliselt soovid sa talle heameelt valmistada.

 Sa kardad kedagi alt vedada.

 Õpi olema enesekindel ja õnnelik iseseisvana. Kui teed asju vaid selle nimel, et teisi enda ümber rõõmustada, siis võib see sinule vastupidiselt mõjuda.

 Enesekahtlused.

 Kui sul on pidevad enesekahtlused, siis ei suuda sa endas kindel olla.  Eneses teadlik ja kindel olles suudad sa näha ka ise häid tulemusi. Kui vajad enda kõrvale pidevalt kedagi, kes sulle nõu annaks, siis tähendab see seda, et tema nägemus on sulle tihti olulisem kui su enda.

 Sa sead enda saavutused kellegi teise järgi.

Elus peaksid aru saama sellest, teed enda asju enda, mitte kellegi teise nimel. Seega sea endale teekond, mida pidi soovid liikuda ja ära mõtle sellele, mida keegi teine sinu ees ära on teinud. Las sinu elu jääb sinu omaks.

 Sul ei ole aega puhkuseks.

 Kui sa tunned pidevalt, et sul puudub aeg puhkamiseks, siis tõenäoliselt ei suuda sa endale selgeks teha, et ka sina väärid aega iseenda jaoks. Enda eesmärkide nimel töötav isik peaks seda aga endale lubada saama.