Foto: VIDA PRESS
Suhted
18. november 2016, 12:48

VALI ENDA VÄIKEMEHEGA SOBIVAIM: parimad seksipoosid igale peenise suurusele (13)

Mis seksi puutub, siis suurem EI OLE alati parem, märgib Men's Health. Vähemalt mitte iga poosi või käigu puhul. Hea uudis on aga see, et õige inimesega on võimalik kogeda maksimaalset naudingut, sõltumata sellest, millega sa töötad. Olgu sul hiigelsuur või alla keskmise (või korraliku kõverusega paremale poole) – allolevate juhiste abil leiad õiged poosid selleks, et suguühte mõlemad pooled saaksid seksist parima. 

Keskmine kutt

Enamik poose sobib – eksperimenteeri!

Sekspert Emily Morse soovitab Kükitavat Lohet. Pane temakese käed ümber oma õlgade ja jalad ümber oma keskkoha ning siis lasku kükki, moodustades oma kehast inimtooli. Pöörita puusi ja suru tema keha ülespoole enda oma vastu.

Härra Suur

Pühenda eelmängule 10-15 minutit, et tupp saaks laieneda, ja kasuta libestit. Kontrollimaks sisenemise sügavust valige naine-peal-poosid.

Lase tal nõjatuda enda peale, nii et ta käed on toetatud madratsile sinu põskede kõrval. Võid ka kõverdada sügavuse reguleerimiseks oma põlvi.

Alla keskmise

Indiana ülikooli seksitemaatika uurija Debby Herbenick soovitab tagantpoolt sisenemist – see võimaldab sügavamale tungida.

Naise pea ja õlad puhkavad padjal. Kergita ta tagumik üles ja lase tal reied kokku pigistada. Mida tihedamalt ta jalad koos on, seda rohkem keha järgi asi on. Väldi libestit, väikse mehena on hõõrduvus su sõber.

Kõver poisu

Kui sul on kerge kalle külje poole, siis soovitab Morse seista lamava naise kõrvale. Suunad end temakesse vaheldumisi ühelt ja teiselt poolt. Selgitage välja, milline poosidest tundub naisele mõnusaim, see sõltub ka sellest, kummale poole su peenis kõver on.