Foto: PantherMedia / Scanpix
Suhted
17. november 2016, 11:30

TEE ÜKSILDUSSE: 9 viga, mida 30ndates paarikesed teevad (2)

Oled 30ndates ja leidnud oma elus justkui koha, kuid peale sinu ja su kaaslase ei figureeri teie seltskonnas väga teisi täiskasvanuid.

Paarina olete muutunud laisaks, kes ei viitsi seltskonna nimel end kuhugi vedada, vaid eelistab veeta seda kodus mõnusasti diivanil lesides, vahendab womenshealthmag.com.

See on kõik tore, aga ainult sel juhul, kui see ei toimu õhtust õhtusse ja nädalast nädalasse.

Asi jõuab selleni, et tunnete end lõpuks ka kahekesi üksildaselt.

Siin on 9 viga, millest tuleks õppida, et aastate pärast ei oleks te oma kaaslasega päris üksinda, vaid vajadusel saaksite sotsiaalselt ka teistega suheldud.

1. Rahalõks

Kui oled 20ndates, siis ei erine su sissetulek kaaslaste omast niivõrd. Vananedes muutub see oluliselt erinevaks - sotsiaalselt võib olla raske sõbrustada nendega, kes teenivad sinust rohkem.

2. Kolimine ja privaatsus

Elu ühikas või suurema korteri jagamine täitis 20ndates kõik vajaldused: odavam ja seltskond oli kah tagatud. Nüüd igatsed privaatsust, ruumi ja oma mööblit, mida ei taha jagada sõpradega, vaid kaaslase ja lastega. Samas on raske ja jälle sõpradega kontakti hoida - kõik elavad eemal ning motivatsioon  baaris üht kokteili võtta on hääbumas...

3. Sulgute ühiselt

Sööte koos, käite kinos koos, jutustate koos ja diivanist kaugemale ei jõua, ei viitsi, ei taha. Kuhu on kadunud kirg, mis teid varem ja ühiselt seltskonda ajas? Ärge jääge eraklikuks!

4. Elu tuleb saada tasakaalu

Paljud kahetsevad hiljem, et parimad aastad möödusid tööd tehes. Aega ei jagunud perele, sõpradele ja elamisele... Õhtul ei jaksa kuhugi minna, sest oled väsinud päevast... Sel hetkel tuleks meenutada elueesmärke

5. Ei taha teha kompromisse

Vallaline, abielus või perega - miks mängib see üldse rolli. Miks vallalised arvavad, et paarikesed ei taha nendega suhelda ja vastupidi?! Ärme eelda, vaid lihtsalt oleme julged ja tegutseme!

6. Ei mingit entusiasmi

Millal muutusime nii negatiivseks? Kui varem tegi keegi ettepaneku, et sel õhtul võetakse ühiselt midagi ette, siis olid kõik valmis tegutsema. Kui nüüd keegi teeb kasvõi ettepaneku minna kinno, teatrisse või kontserdile - kõik tunnevad end vana ja väsinuna.

Aeg on mõelda hoopis kogemustele ja millelegi põnevale - leia endas taas see energia!

7.  Rangemad reeglid

Kui vanasti jumaldati sõpru ja kaaslasi nende julguse, erinevuste ja tegude eest, siis nüüd langeb sellele pigem kriitika. Valime sõpradeks neid, kes meile sarnanevad. Ometigi vajaksime kedagi, kes meis tooks esile lapsemeelsuse, sära ja soovi kogeda uusi asju.

8. Mugavad ega taha oma elustiili muuta

20ndates katsetad, proovid ja oled valmis muutusteks. Nüüd tahad turvatunnet, kindlust ja oled valmis käima ainult teatud rada. Lõõgastu, naudi ja ela vabamalt!

9. Ei mingeid uusi sõpru

On raske luua uusi tutvusi. Võta ette oma sugulased - kauged ja lähedased, kellega pole ehk aastaid suheldud või kelle kohta väga täpselt ei teagi midagi. Oled kunagi lubanud mõnele tuttavale, et teete miskit koos - miks mitte nüüd?!